2821
2789
عنوان

کار‌کردن

320 بازدید | 40 پست

اگه ی منبع بی نهایت پول داشتین که تا اخر عمر استفاده کنین بازم کار میکردین

لطبا تو کامنتا دلایلتونم بگین

تعداد رای : 23
نظرسنجی
بله
8
34%
خیر
14
60%
دیدن نتایج
1
4%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه کاری که دوسش دارم رو داشتم عاره 

ولی بیگاری برای دیگران نه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میشدم ایلان ماسک 

شرکت های فضایی بزرگ می‌ساختم اسمشونو میذاشتم تایتانیک فضا 

بزرگترین فضاپیما رو می‌ساختم میزدم به دل فضای بی انتها 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

کارایی که دوست داشتمو انجام میدادم. روزی یک ساعت میخوابیدیم و بقیه روز ورزش میکردم و نقاشی میکشیدم و کلاس نقاشی برگزار میکردم و کتاب میخوندم و کتاب می‌نوشتم و ..... چه کارای کوچیک و بزرگی تو دلم مونده.

چ کاری رو دوست داری عزیزم به عنوان مثال

نجاری و طراحی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کارایی که دوست داشتمو انجام میدادم. روزی یک ساعت میخوابیدیم و بقیه روز ورزش میکردم و نقاشی میکشیدم و ...

منم میومدم کلاس نقاشیت 😍

2825
2823
2791
2779
2792