2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 26 پست
من مثلا سرگیجمو فهمیدم از معده ام هست حتی از معده هم میشه من خودم تعجب کردم شنیدم میگفت معده هم میشه

سرگیجه خیلی بده حتی میترسم بچمو بغل کنم خدا همه بیمار هارو شفا بده

سرگیجه کلی دلیل داره 

از کم خونی چربی خون بالا افزایش یا کاهش فشار داخل جمجمه ای که بهش ای سی پی میگن دیگه عفونت گوشت بهم خوردن تعادل هوا و مایع دو طرف شیپور استاش دیگه حرکت ناگهانی سر تا ضربه 

باید بری دکتر الکی هم فکر بد نکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر میدی حتما خستگی هم زیاد داشتی به خاطر بچه کوچیک طبیعی هم هست امکان داره از خستگی و ضعف هست

اخه تاحالا هیچوقت اینجوری نبودم نمیدونم واقعا صبح باز ی دکتر میرم خیلی میترسم بخدا 

خیالت راحت عزیزم اصلا توی نت نگرد بهت قول میدم چیزه مهمی نیست

خدا کنه ممنون واقعا ایشالله حل مشگلی داری زودتر حل بشه حالمو بهتر کردی خدا بهت سلامتی بده❤️❤️

خدا کنه ممنون واقعا ایشالله حل مشگلی داری زودتر حل بشه حالمو بهتر کردی خدا بهت سلامتی بده❤️❤️

قربونت همچنین عزیزم باید همه یاد بگیریم به هم حال خوب بودیم و ارامش اینجوری انعکاس بهتری توی زندگی خودمون داره رفتی دکتر به ماهم خبر بده🥰