2777
2789
عنوان

دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میذاره سر جاش؟؟؟

احتمالش زیاده...اگ واقعا مطمئنِ ک اونجا گذاشته بوده و دزدی شده انشاالله ک پیدا میشه...

مخصوصا اگ با اون طرف ک شک داره صحبت کنه و بگه اگ متوجه بشن گم کردم چ اتفاقی میوفته و متأثرش کنه زیاده...

مثلا بگه جای تخت رو نگشتم میشه تو بری اونجا من برم کیفامو بگردم

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
غير منطقيه به يارو بگه بيا خونم برام بگرد ميگه خودت بگرد 

خوب یا باید منصرف بشه و تموم...

من اینکارو 12سالم بود کردمو جواب داد

البته زیاد از وقتی فهمیدم برداشته نگذشته بود

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

واقعا شرایط سختیه یه آدم نامرد یکاری کرده الان خواهرتون به 11 نفر جز اون مشکوک میشه و نمیتونه اعتماد کنه.اون 11نفر بیچاره وجهشون خرابه پیش خواهرتون

الان خواهرتون مطرح کنه هم چیزی درست نمیشه فقط بقیه ناراحت میشن

اگه خيلي حيلي ديگه پيگيره همون ١٥ نفر رو دعوت كنه دوربين بذاره ببينه كي دوباره ميره سر وقت او صندوق ...

اره منم به همین فک میکردم.این سری یچیز دیگه بدلی رو میز بذاره.بعد خیلی طبیعی رفتار کنه هیچکس مشکوک نشه،راجب دزدی هم بگه فردای مهمونی قبل فلان فامیلو دعوت کردم دیدم ساعتم نیس

اره منم به همین فک میکردم.این سری یچیز دیگه بدلی رو میز بذاره.بعد خیلی طبیعی رفتار کنه هیچکس مشکوک ن ...

آخه میدونی نمیشه که دوباره به این زودی مهمونی بده از طرفی هم همش میگه زودتر پیداش کنم نبره انگشترو بفروشه

آخه میدونی نمیشه که دوباره به این زودی مهمونی بده از طرفی هم همش میگه زودتر پیداش کنم نبره انگشترو ب ...

فکر نمیکنم دیگه بشه پیدا کرد،مگر خدا بخاد تا اون آدم رسوا شه،یااینکه خودش عذاب وجدان بگیره

منم یبار دوستم تو دوران عقد اوردم‌خونمون ..پلاک‌ و زنجیرم رو دزدید.. منم مث خواهر شما جلو چشمش گذاشتم تو کشو میزم ...بعد رفتم میوه بیارم...فرداش ک رفتم سراغش نبود ک نبود

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خیلی بده.....

خییلی.تازه عقد کرده بودم .شوهرم برای تولدم خریده بودش. تا الانم میزنه سرم ک نتونستی هدیه ام رو نگهداری ..😔

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
2790
2778
2791
2779
2792