2777
2789
عنوان

دزدی

722 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها دیروز خواهرم ۱۵ نفر از بچه ها ی کلاسشونو خونشون دعوت کرده بوده خونش متاسفانه انگشتر نشون و ساعتشو داخل یه صندوق کوچیک روی میزش میذاره و میره تو آشپزخونه وقتی دوستاش خداحافظی می کنن و میرن میگه یکدفعه دلم شور انگشترمو زد رفتم دیدم تو صندوق نیست...این اتفاق برای دیروز ظهره به نظرتون‌چیکار می تونه بکنه خیلی ناراحته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی ضرب المثلی هست میگه مالت رو بپا مردم رو دزد نکن 

اخه روی میز جای مناسبی بود ک انگشتر و ساعت رو گذاشت !

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

ما هم کلی بنده خدارو سرزنش کردیم که چرا وقتی شناخت کافی نداری خونت راه میدی و اگر مهمونی میدی چرا انگشترتو جلوی دست گذاشتی تا به همه شک کنی!!نمیدونم والا خودش که کلی ناراحته و به شوهرشم هنوز چیزی نگفته

تهدیدشون کنه تو مدرسه یکی یکی بگه میدونم تو برداشتی میخام به خانوادت اطلاع بدم طرف خودشو لو میده

دوستاشن😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز