2777
2789
عنوان

تیروئید

116 بازدید | 15 پست

دوستان تو روخدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم ازبس فکر کردم.من تو بارداریم تیروئید داشتم بعد زایمانم دارو نخوردم الان تیروئیدم ۱۰هست و یک ماهه فهمیدم تیرویید دارم یک ماه هم از پریودم گذشته ایا امکانش هست باردار باشم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=371744129]تیرویید قطعا ناباروری نمیاره خب یه آزمایش بارداری بدین کم کار روزی یه قرص میخورم دو ...

میترسم ازمایش بدم باردار باشم چون دخترم یکسالشه و دیابت هم دارم 

منم پسرم ده ماهه بود یه ماه پریود نشدم بعد شدم ولی ببین اگه علائم بارداری داری برو آزمایش بده

نه از بارداری هیچ علائمی ندارم چون پریود نشدم نگرانم اابته پریودم منظم نبوده هیچ وقت

نه از بارداری هیچ علائمی ندارم چون پریود نشدم نگرانم اابته پریودم منظم نبوده هیچ وقت

خب پس میشی بعد بارداری طول میکشه هورمونا منظم بشن منم تبروئید داشتم تو بارداری وای بعدزایمان نرفتم آزمایش بدم

[QUOTE=371746027]خب پس میشی بعد بارداری طول میکشه هورمونا منظم بشن منم تبروئید داشتم تو بارداری وای بعدزایمان نرفتم آ ...[/QUOTE

اهان یه ازمایش بدی ضرر نداره خدایی نکرده تیروئید داشته باشی خطر ناکه به منم دکتر گفت نیاز نیست بعد زایمان دارو بخوری ولی متاسفانه من نخوردم بعد چهل روز چند بار خودم ازمایش دادم هربار هم میرفت بالاتر دکتر میگفت اشکال نداره چون تو بار داری بوده ولی دکترمو عوض کردم این یکی دکتر گفت خطرناکه باید دارو بخوری

2790
2778
2791
2779
2792