2777
2789
عنوان

چاق شدم😭😭😭💔💔

142 بازدید | 16 پست

اینقد حالم. گرفته ک نگو افسرده شدم همش تو فکرشم

مامانمم اینقد دعوام کرد ک حساسی و دفعه اخرته اینو. میگی و دیگه ترازورو جمعش میکنم اما من مطمعنم الکی گفته

فقط یکسال خودمو وزن نکردم دیدم سه کیلو روم اومده وارد60 کیلو شدم حالم از خودم بهم میخوره مث. جاروبرقی میخورم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من دوست دارم چاق بشم 

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همچین گفتی یک سال سه کیلو چیه مگه حالایه ماه رژیم بگیر ۴ کیلو لاغر میشی

من اخه چربی ی راست میره توی صورت و شکمم دم اخریم ی ذره بره رون

چاقی بهم نمیاد اصلا😭

قربونت وزنی نداری اینقد به بدنت فشار نیار با استرس نسبت به این موضوع:) 

من یه دوره خیلی بخاطرش اذیت شدم ولی نگران نباش بهترین و سالم ترین بدنو داری اگرم میخوای لاغرتر بشی تهش دو کیلو با ورزش و رژیم سبک کم مبکنی ولی فشار نیار به خودت

قربونت وزنی نداری اینقد به بدنت فشار نیار با استرس نسبت به این موضوع:) من یه دوره خیلی بخاطرش اذیت ش ...

عزیزم خیلی خیکی شدم من فک. میکردم لاغرم شده باشم یهو بهم شوک وارد شد💔

اما حتما باید برم ورزش

قربونت برممن الان با قد ۱۶۶ وزنم ۶۱ عه ولی از وقتی رفتم باشگاه حس میکنم بدنم فرم گرفته و خوشگل شده و ...

چقدد لااااغر ای جااااان😍ماشالله قدتم بلنده

ایشالله خواهر تاپیک میزنمم ک وارد پنجاه شدم ایشالله