2777
2789
عنوان

چاق شدم😭😭😭💔💔

145 بازدید | 16 پست

اینقد حالم. گرفته ک نگو افسرده شدم همش تو فکرشم

مامانمم اینقد دعوام کرد ک حساسی و دفعه اخرته اینو. میگی و دیگه ترازورو جمعش میکنم اما من مطمعنم الکی گفته

فقط یکسال خودمو وزن نکردم دیدم سه کیلو روم اومده وارد60 کیلو شدم حالم از خودم بهم میخوره مث. جاروبرقی میخورم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من دوست دارم چاق بشم 

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حالا همچین گفتی یک سال سه کیلو چیه مگه حالایه ماه رژیم بگیر ۴ کیلو لاغر میشی

من اخه چربی ی راست میره توی صورت و شکمم دم اخریم ی ذره بره رون

چاقی بهم نمیاد اصلا😭

قربونت وزنی نداری اینقد به بدنت فشار نیار با استرس نسبت به این موضوع:) 

من یه دوره خیلی بخاطرش اذیت شدم ولی نگران نباش بهترین و سالم ترین بدنو داری اگرم میخوای لاغرتر بشی تهش دو کیلو با ورزش و رژیم سبک کم مبکنی ولی فشار نیار به خودت

قربونت وزنی نداری اینقد به بدنت فشار نیار با استرس نسبت به این موضوع:) من یه دوره خیلی بخاطرش اذیت ش ...

عزیزم خیلی خیکی شدم من فک. میکردم لاغرم شده باشم یهو بهم شوک وارد شد💔

اما حتما باید برم ورزش

قربونت برممن الان با قد ۱۶۶ وزنم ۶۱ عه ولی از وقتی رفتم باشگاه حس میکنم بدنم فرم گرفته و خوشگل شده و ...

چقدد لااااغر ای جااااان😍ماشالله قدتم بلنده

ایشالله خواهر تاپیک میزنمم ک وارد پنجاه شدم ایشالله