2777
2789
خیلی سخته

همش درده دختر خالو هی میگه عشق خوبه خوبه هی ازش تعریف میکنم اخه کجاش خوبه همش عذابه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

همش تقصیره ک بود همش تقصیره اون بود عشق بچگیمه.. رلم اکسم نبود فقد دوست بودیم من عاشقش شدم فهمید و ب ...

دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده خواستم ی ادم جدید وارد زندگیم کنم ولی خیلی گند زدم حالم بده دوستام باورشون نمیشه منی ک انقد مغرورم جلو همه بخاطر اون گریه کردم🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده خواستم ی ادم جدید وارد زندگیم کنم ولی خیلی گند زدم حالم بده دوستام ب ...

خدایا... فدات بشم من ک رو هنوزم دوسش دارم اصلا از اون پسره ح خوشم نمیاد با اینکه عاشقشم... ((: از بس نگام کرد منو وابسته خودش کرد اما ک با اینکه نگام نمیکرد با دیدنش ارامش خوبی میگرفتم خیلی خوب

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چیزی که رُشد و آرامش و لبخند رو از شما بگیره وابستگیه...

دو نوع رنج داریم :

وابستگی

دلبستگی

اکثراً تشخیص این دو کار سختیه ، ولی من براتون تفکیکش میکنم .

وابستگی : حس نیاز بیش از حد به دیگری ، بدون اون نمیتونی ، ما الان وابسته ی پدر و مادر هستیم! البته اکثراً دلبسته هم هستن و عاشق والدینن .

کسی که وابسته هست بعد از چند مدت دوری (مثال دو ماه) از فرد مقابلش دیگه کم کم عادت میکنه و وابستگیش کمتر و کمتر میشه ، دیگه زیاد رنج نمیکشه .

اما 

دلبستگی : حس دوست داشتن بیش از حد ، درگیر بودن ذهن و قلب ، نیاز عاطفی و حسی ، بدون فکرش نمیتونی ، افکار و افکار و افکار ، اینقد فکر میکنی که از لحاظ فکری وابسته میشی ولی قلبت دلبسته است.

این برخلاف وابستگی ، اگر فرد دور بشه مثال دو ماه ، به جای آروم گرفتن و خو گرفتن با وضعیت ، بی قرار تر میشه و آشوب دلش بیشتر میشه .

دیدین که خیلی فرق داره . لطفا این دو تا رو همیشه سعی کنین تفکیک کنید.

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فقط میتونم بگم بیا سعی کنیم فراموش شون کنیم هیچ عنی نیستن ما بزرگشون میکنیم✅😂

اره بابا اما ک رو فراموش نمیکنم... چون واقعا دوسم داشت قرار بود بیاد خواستگاریم 🤣💔لعنتی بابام مامانش بردنش

با اجازه استاتر بچه ها میشه حستونو بگین

من از یه بنده خدایی خوشم میاد

بعد پیج همو داریم من تقریبا هر دوشب یکبار استوری میزارم ( ازخودم خیلی کم بیشتر از اطراف ولی عکسای قشنگ و هنری)

حالا این بنده خدا هم همه روووو لایک می‌کنه ولی ریپلای نه

حالا بنظرتون این حرکتم ضایع هست؟

اون چرا همه رو لایک میکنه طبیعیه بنظرتون؟