2777
2789

امروز تو غرفه برنامه ایی که داریم دیگه واقعا فهمیدم من دوستش دارم...من باهمه بدی هاش اون پسرو دوست دارم...به هیچ پیری غیر اون نمیتونم فکر کنم...همینجوری فقط نگام میکنه...نمیادش جلو،،،از یه طرف هم میبینم با بقیه دخترا هم صمیمی،،،،ولی طرز نگاش به من خیلی فرق داره....میفهمم اخه...ولی بعدش میبینم نه اون فقط سوءتفاهم بوده.....الان چندین ماهه که فهمیدم دوستش دارم و نخ هم دادم با پیام هامم که صمیمی شدم و طرز نگامو و کارام...بالاخره حتما فهمیده ولی هیچ کاری نمیکنه یا نمیخواد...چکار کنم یا بیاد سمتم یا این دوست داشتن تموم شه...من دارم از عشقش نابود میشم...من جدی جدی عاشقش شدم

بگو : سلام بدبختی من دوباره اومدم

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز تو غرفه برنامه ایی که داریم دیگه واقعا فهمیدم من دوستش دارم...من باهمه بدی هاش اون پسرو دوست د ...

منم. .... هرکاری کردم نشد ولی اگه کسی بخوادت میاد جلو)) :💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

فراموشش کن منم مثل توهم سرگرم کردم اما نشد که نشد 💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چیکار کنم🥲

خودت نجات بده تا کار بالا نگرفته.

بی خیالش شو

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

دارم زجر میکشم از دوست داشتنش

تنها نیستی منم دارم دیونه میشممم 💔 ولی اگه تو تونستی فراموش کنی هیچوقت دیگه عاشق نشو چون فقد زجر و عذابه)) :

منم دارم از زجر میمیرم و عقلیم از بین رفته

2790
2778
2791
2779
2792