2777
2789

امروز تو غرفه برنامه ایی که داریم دیگه واقعا فهمیدم من دوستش دارم...من باهمه بدی هاش اون پسرو دوست دارم...به هیچ پیری غیر اون نمیتونم فکر کنم...همینجوری فقط نگام میکنه...نمیادش جلو،،،از یه طرف هم میبینم با بقیه دخترا هم صمیمی،،،،ولی طرز نگاش به من خیلی فرق داره....میفهمم اخه...ولی بعدش میبینم نه اون فقط سوءتفاهم بوده.....الان چندین ماهه که فهمیدم دوستش دارم و نخ هم دادم با پیام هامم که صمیمی شدم و طرز نگامو و کارام...بالاخره حتما فهمیده ولی هیچ کاری نمیکنه یا نمیخواد...چکار کنم یا بیاد سمتم یا این دوست داشتن تموم شه...من دارم از عشقش نابود میشم...من جدی جدی عاشقش شدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امروز تو غرفه برنامه ایی که داریم دیگه واقعا فهمیدم من دوستش دارم...من باهمه بدی هاش اون پسرو دوست د ...

منم. .... هرکاری کردم نشد ولی اگه کسی بخوادت میاد جلو)) :💔

‌ آسمان پر از غم باران پر از اشِک ‌    ‌🪷    ‌

دارم زجر میکشم از دوست داشتنش

تنها نیستی منم دارم دیونه میشممم 💔 ولی اگه تو تونستی فراموش کنی هیچوقت دیگه عاشق نشو چون فقد زجر و عذابه)) :

منم دارم از زجر میمیرم و عقلیم از بین رفته

‌ آسمان پر از غم باران پر از اشِک ‌    ‌🪷    ‌