امروز تو غرفه برنامه ایی که داریم دیگه واقعا فهمیدم من دوستش دارم...من باهمه بدی هاش اون پسرو دوست دارم...به هیچ پیری غیر اون نمیتونم فکر کنم...همینجوری فقط نگام میکنه...نمیادش جلو،،،از یه طرف هم میبینم با بقیه دخترا هم صمیمی،،،،ولی طرز نگاش به من خیلی فرق داره....میفهمم اخه...ولی بعدش میبینم نه اون فقط سوءتفاهم بوده.....الان چندین ماهه که فهمیدم دوستش دارم و نخ هم دادم با پیام هامم که صمیمی شدم و طرز نگامو و کارام...بالاخره حتما فهمیده ولی هیچ کاری نمیکنه یا نمیخواد...چکار کنم یا بیاد سمتم یا این دوست داشتن تموم شه...من دارم از عشقش نابود میشم...من جدی جدی عاشقش شدم
مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠