2777
2789
تنها نیستی منم دارم دیونه میشممم 💔 ولی اگه تو تونستی فراموش کنی هیچوقت دیگه عاشق نشو چون فقد زجر و ...

منم از قصد دنبال یکی بودم دوسش داشته باشم فکر میکردم خیلی خوبه اخرش ناخواسته رو یکی کراش زدم و هرشبم گریه و اورثینک و بی خوابیه🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم زجر میکشم از دوست داشتنش

عزیزم پسرا الکی نگاه می‌کنن

منم قربونی همین نگاه ها شدم، خیالپردازی کردم، توهم زدم. خواهش می‌کنم خودتو نجات بده...

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

فراموش نمیشه که اخه

من اولین بار که عاشق شدم یادش بخیر یه پسر مهربون هیچ دختری خوشش نمیومد دقیقا یادمه چقد دوسش داشتم اون میدونست عاشقشم و هی باهام بهتر شد و بهم اعتراف کرد یادمه بهم گفت باهاش ازدواج کنم بچه بودیم خیلی اما خیلی مهربون بود بعدش از اون محله رفتن بعد چند سال عاشق یه پسر دیگه شدم یه پسر لاشی و بیشعور حال بهم زن...... هی نگام میکرد تا جذبش بشم و شدم دقیقا دلبستم بهش وقتی فهمید الان ازم دوری میکنه و هرجایی من باشم اون نیست...۶ساله عاشقشم دارم روانی میشم...ای کاش ک نمیرفت اگه نمیرفت هیچوقت عاشق این لاشی نمیشدم هیچوقت) :... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چجوری اخه..راهکارش چیه

سرت گرم کن

کم کم محو میشه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠