2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری فاصله بگیرم وقتی همکاریم

خب اینو بدون کلا مردا دوست دارن خودشون بدست بیارن اگه سریع احساست بهش نشون بدی حتی اگه کنجکاو هم باشه عقب میکشه چون حس میکنه بدستت آورده بهترین کار اینه مثل همه ببینش تو جمع همکارا زیاد سعی نکن بهش نزدیک بشی پیام بدی مگر اینکه کاری باشه عادی جلوه بده از این به بعدو

اشنا هستین باهم یا قبلا صحبتی داشتین؟بنظرم بی تفاوت باش فعلا

همکاریم تقریبا هفته ای چند روز میبینیم همو

هوامو داره ولی رفتاراش یکم متناقضه

بنظرتون استوری زیاد بزارم شک می‌کنه؟

همکاریم تقریبا هفته ای چند روز میبینیم هموهوامو داره ولی رفتاراش یکم متناقضهبنظرتون استوری زیاد بزار ...

من این رفتارای متناقض تجربه کردم قبلا...اخرش هم به زبون نیاورد..صفر و صد بود باهام...چند وقت زندگیمو گذاشتم...اخرش هم فهمیدم یه طرفه بوده...

الانم دوباره بعد مدت ها درگیر همین باتلاق شدم و داره نابودم میکنه دوباره

عزیزم کسی که با همه صمیمیه پس تو هم براش مث بقیه هستی.

مشخصه نقطه ضعف دخترا رو خوب میدونه و خوب میشناسدمون

فهمیده چجوری دلتو بدزده

به نظرم روی خودت کار کن به خودت انقدر محبت کن ت

اگه کسی نیست اینکارو انجام بده که با یه نگاه خیره و همیشگی یه نفر دلباخته نشی عزیزم

اینو از رو تجربه میگم خودمم سرم به سنگ خورده تا متوجه شدم.

این آدم لیاقت نداره آرامشتو فداش کن،برای کسی بمیر که برات تب کنه عشقم نه اینکه وایسه چشاشو قلبی کنه و نگات کنه!!!

اصن اگه دوستت داره واقعا تا حالا کاری در جهت خوشحالی و منفعت تو کرده؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بده.‌‌..

مزخرف ترین حسه...من میدونم که دوسش دارم...بعد مدت ها و با تجربه تلخی که داشتم واقعا ایده آل هست برام این آدم...

همه متوجه نگاهش شدن بهم...ولی خودش...رسما لال 

گلم منم تو موقعیت تو بودم صاحب کارم ی پسر جوون چن سال ازم بزرگتر بود بعد ی مدتی خیلی صمیمی شدیم و من دل و دادم رف و ۳ ماه منتظر بودم اعتراف کنه انگار توهم زده بودم ک اونم عاشقمه خیلی باهام مهربون بود بعد سه ماه از کارم اومدم بیرون هنوز ک هنوزه از جلو مغازه رد نمیشم ک نبینمش اگ ببینمش خیلی بهم میریزم هنوزم بعضی وقتا عذاب میکشم فقط خودتو نجات بده 

حس میکنم دیگ نمیتونم یکی رو انقد دوس داشته باشم)

خبری ازش نداری کلا؟ شماره ای چیزی

نه از کجا معلوم الان رل داشته باشه خدا میدونه) :💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز