2777
2789
همش تقصیره ک بود همش تقصیره اون بود عشق بچگیمه.. رلم اکسم نبود فقد دوست بودیم من عاشقش شدم فهمید و ب ...

دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده خواستم ی ادم جدید وارد زندگیم کنم ولی خیلی گند زدم حالم بده دوستام باورشون نمیشه منی ک انقد مغرورم جلو همه بخاطر اون گریه کردم🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده خواستم ی ادم جدید وارد زندگیم کنم ولی خیلی گند زدم حالم بده دوستام ب ...

خدایا... فدات بشم من ک رو هنوزم دوسش دارم اصلا از اون پسره ح خوشم نمیاد با اینکه عاشقشم... ((: از بس نگام کرد منو وابسته خودش کرد اما ک با اینکه نگام نمیکرد با دیدنش ارامش خوبی میگرفتم خیلی خوب

‌ آسمان پر از غم باران پر از اشِک ‌    ‌🪷    ‌

چیزی که رُشد و آرامش و لبخند رو از شما بگیره وابستگیه...

دو نوع رنج داریم :

وابستگی

دلبستگی

اکثراً تشخیص این دو کار سختیه ، ولی من براتون تفکیکش میکنم .

وابستگی : حس نیاز بیش از حد به دیگری ، بدون اون نمیتونی ، ما الان وابسته ی پدر و مادر هستیم! البته اکثراً دلبسته هم هستن و عاشق والدینن .

کسی که وابسته هست بعد از چند مدت دوری (مثال دو ماه) از فرد مقابلش دیگه کم کم عادت میکنه و وابستگیش کمتر و کمتر میشه ، دیگه زیاد رنج نمیکشه .

اما 

دلبستگی : حس دوست داشتن بیش از حد ، درگیر بودن ذهن و قلب ، نیاز عاطفی و حسی ، بدون فکرش نمیتونی ، افکار و افکار و افکار ، اینقد فکر میکنی که از لحاظ فکری وابسته میشی ولی قلبت دلبسته است.

این برخلاف وابستگی ، اگر فرد دور بشه مثال دو ماه ، به جای آروم گرفتن و خو گرفتن با وضعیت ، بی قرار تر میشه و آشوب دلش بیشتر میشه .

دیدین که خیلی فرق داره . لطفا این دو تا رو همیشه سعی کنین تفکیک کنید.

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

فقط میتونم بگم بیا سعی کنیم فراموش شون کنیم هیچ عنی نیستن ما بزرگشون میکنیم✅😂

اره بابا اما ک رو فراموش نمیکنم... چون واقعا دوسم داشت قرار بود بیاد خواستگاریم 🤣💔لعنتی بابام مامانش بردنش

‌ آسمان پر از غم باران پر از اشِک ‌    ‌🪷    ‌

با اجازه استاتر بچه ها میشه حستونو بگین

من از یه بنده خدایی خوشم میاد

بعد پیج همو داریم من تقریبا هر دوشب یکبار استوری میزارم ( ازخودم خیلی کم بیشتر از اطراف ولی عکسای قشنگ و هنری)

حالا این بنده خدا هم همه روووو لایک می‌کنه ولی ریپلای نه

حالا بنظرتون این حرکتم ضایع هست؟

اون چرا همه رو لایک میکنه طبیعیه بنظرتون؟