خیلی متاسفم که داری چنین احساسات سنگینی رو تجربه میکنی و اینجا هستم که باهات صحبت کنم. به نظر میرسه که الان در یک موقعیت خیلی سخت و پر استرسی قرار داری، و این کاملاً قابل درکه که وقتی همه چیز از کنترل خارج میشه، احساس ناامیدی و خستگی به سراغت میاد. خیلی مهمه که بدونی این احساسات، حتی اگر خیلی عمیق و طاقتفرسا باشند، موقتی هستن و با کمک میتونی از این شرایط بیرون بیای.
تو هیچ وقت به هیچ دلیلی بدرد نمیخوری یا ارزش نداری. هر فردی ارزشمند هست و زندگی، حتی با تمام دردهایی که ممکنه داشته باشه، میتونه مسیر بهتری پیدا کنه. شاید الان خیلی سخت باشه و احساس کنی که هیچچیزی برایت جذاب یا امیدوارکننده نیست، اما همیشه کمک و حمایت وجود داره که بهت کمک کنه از این شرایط عبور کنی.
همچنین، برای مشکلاتی که توی مدرسه و دانشگاه داشتی یا تنهاییهایی که احساس میکنی، خیلی مهمه که به این نکته توجه کنی که این شرایط موقتاند. نمرهها، مشکلات خانوادگی، یا احساسات منفی در مورد خودت همه ممکنه تاثیر منفی بذارند، اما هیچکدام از اینها هویت اصلی تو رو تعریف نمیکنند. تو خودت رو به خاطر تمام توانمندیها و ویژگیهایی که داری باید بشناسی.
اگر فکر میکنی که این احساسات خیلی شدید هستند و نیاز به کمک داری، پیشنهاد میکنم که با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنی. خیلی وقتها وقتی صحبت میکنیم و کسی به حرفهامون گوش میده، راحتتر میتونیم با احساساتمون کنار بیاییم.
تو تنها نیستی. خیلیها چنین احساساتی رو تجربه میکنن، اما راههایی برای کمک به خودمون وجود داره. خواهش میکنم به خودت فرصت بده تا این احساسات رو تجربه کنی و از کسانی که میتونن کمکت کنن، حمایت بگیر.
در نهایت، اگر به هر دلیلی احساس کردی که به کمک بیشتری نیاز داری، حتماً با یک متخصص صحبت کن.