2789
عنوان

بخدا حق دارم

135 بازدید | 29 پست

شاید بگین نمیر نمیر واسه ی چی خب واسه ی چی هم بمونم؟ وقتی ۷سالگی رفتم مدرسه و الان دانشگاه از اون موقعه مسخره شدم و همش اذیتم کردن نمره ام خرابه

بعدش تو خونه همش دعواست هیچ دوستی ندارم تنها تنها از اون یطرف به یکی عشق یطرفه دارم حدود ۶ساله و تمومم نمیشه همش اذیت میشم از پدر مادر همشون مریض یا فلانن خودمم بدنم داغونه تنهای تنهام واسه ی چی زنده بمونم وقتی بدرد هیچی نمیخورم 💔 وقتی اذیت میشم ... واقعا چرا ارزو میکنم دوسال دیگه تو ماه تولدم روز تولدم بمیرم.. ((: و به ارامش برسم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خیلی متاسفم که داری چنین احساسات سنگینی رو تجربه می‌کنی و اینجا هستم که باهات صحبت کنم. به نظر می‌رسه که الان در یک موقعیت خیلی سخت و پر استرسی قرار داری، و این کاملاً قابل درکه که وقتی همه چیز از کنترل خارج میشه، احساس ناامیدی و خستگی به سراغت میاد. خیلی مهمه که بدونی این احساسات، حتی اگر خیلی عمیق و طاقت‌فرسا باشند، موقتی هستن و با کمک می‌تونی از این شرایط بیرون بیای.

تو هیچ وقت به هیچ دلیلی بدرد نمی‌خوری یا ارزش نداری. هر فردی ارزشمند هست و زندگی، حتی با تمام دردهایی که ممکنه داشته باشه، می‌تونه مسیر بهتری پیدا کنه. شاید الان خیلی سخت باشه و احساس کنی که هیچ‌چیزی برایت جذاب یا امیدوارکننده نیست، اما همیشه کمک و حمایت وجود داره که بهت کمک کنه از این شرایط عبور کنی.

همچنین، برای مشکلاتی که توی مدرسه و دانشگاه داشتی یا تنهایی‌هایی که احساس می‌کنی، خیلی مهمه که به این نکته توجه کنی که این شرایط موقت‌اند. نمره‌ها، مشکلات خانوادگی، یا احساسات منفی در مورد خودت همه ممکنه تاثیر منفی بذارند، اما هیچ‌کدام از این‌ها هویت اصلی تو رو تعریف نمی‌کنند. تو خودت رو به خاطر تمام توانمندی‌ها و ویژگی‌هایی که داری باید بشناسی.

اگر فکر می‌کنی که این احساسات خیلی شدید هستند و نیاز به کمک داری، پیشنهاد می‌کنم که با یک مشاور یا روانشناس صحبت کنی. خیلی وقت‌ها وقتی صحبت می‌کنیم و کسی به حرف‌هامون گوش میده، راحت‌تر می‌تونیم با احساساتمون کنار بیاییم.

تو تنها نیستی. خیلی‌ها چنین احساساتی رو تجربه می‌کنن، اما راه‌هایی برای کمک به خودمون وجود داره. خواهش می‌کنم به خودت فرصت بده تا این احساسات رو تجربه کنی و از کسانی که می‌تونن کمکت کنن، حمایت بگیر.

در نهایت، اگر به هر دلیلی احساس کردی که به کمک بیشتری نیاز داری، حتماً با یک متخصص صحبت کن.

خیلی متاسفم که داری چنین احساسات سنگینی رو تجربه می‌کنی و اینجا هستم که باهات صحبت کنم. به نظر می‌رس ...

حقیقت گفتم کلا دلیلی برای زندگی ندارم....

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب چه رفتاري کنیم 🥲 🥲 🥲 

ببخشید تو تاپیک شما پرسيدم 

توکلت ب خدا باشه عزیزم

چقد توکل چقد چقد هرچی گفتم هرروز بدتر شد از همه بگذریم این عشق یطرفه منو داغون کرده نمیتونم تحمل کنم فراموشش میکنم میبینمش یهو قلبم میره دلم میخواد بمیرم

اگه به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی ...

جواب نده بلاکش کن باهاش کات کن ارزش نداره همچین ادمس

چقد توکل چقد چقد هرچی گفتم هرروز بدتر شد از همه بگذریم این عشق یطرفه منو داغون کرده نمیتونم تحمل کنم ...

درکت میکنم با عمق وجودم ولی چاره ای نیست جز ادامه دادن و امید داشتن ب اینده

میشه دعا کنی ب اون چیزی ک توی دلمه برسم؟😍

مآ هر دو خانم یمنمیدونم چرا این جور کرد

منم دوستام البته دوستم نیستن من دوستی ندارم... همینطورین...میدونم منظورم از کات قطع ارتباطه کلا ولش کن همچین ادمی اگه جواب نده یعنی حوصله اتو نداره 

درکت میکنم با عمق وجودم ولی چاره ای نیست جز ادامه دادن و امید داشتن ب اینده

چه ایندی من همه نمره هام زیر ده حتی گفتن تو میوفتی چیکار کنم میخونم تلاش میکنم اما نمره ام بازم بده همکلاسیم حتی اگه نخونه بالا ده میگیره بعد من... بخدا مرگ بهترین راهه

اخه مگه من چی کارش کردم جز خوبی و محبت 🥲

ادما عرض هیچی ندارن به خودت خوبی کن منم همکلاسیم به اون همکلاسیم کاری نداره فقد هی به من زور میگه کلا ادما ارزش ندارن