2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

437 بازدید | 11 پست

باخانواده شوهر ی جامیشینیم کلا شوهرم و من خوب نیستیم بعد ازدواج خیلی اذیتم کرد شغلش هم دامداریه توباغ میمونه کلا خونه نمیاد بعد چن روز اومدمثلا بره حموم گوشیشو میخواستم بردارم نزاشت خیلی تلاش کردم بردارم ولی اصن نزاشت بردارم همش فرار کرد تاحالا بهش مشکوک نبودم ولی الان خیلی شک کردم چرا نراشت ببینم نکنه بایکیه بعدش هم بدون این ک. حموم بره سربع باموتور رف باغ ک نبینم توگوشیش چی هس

ی روز شام بذار بیخبر برو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه بدم اومد، حالت بدش اینه که با کسی باشه، حالت خوبش اینه که فیلم چیز تو گوشیش داشته باشه

یکی از این دوتاست

فقط هلهله کنندگان برای قاتلان میناب، دست به چنین جنایت حیوان صفتانه ای میزنن# شهید_حمید رضا_رجب زاده

فقط میتونم بگم هیچ دلیلی برای این واکنش جنجالی نداشته

مگر اینکه همون که خودتون میدونید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍