2777
2789
عنوان

بدبختی شوهر پول توجیبی نده

221 بازدید | 15 پست

۱۵ ساله بدبخت بود درآمد نداشت همش اجاره و قسط پول توجیبی نگرفتم

حتی حقوق اندک خودمم می‌گرفت

الان که کلا میگه سرکار نرو حتی بهش فکر هم نکن

پول جیبی هم نمیده میگه رمز دوم کارتمو داری چیزی لازم داری بخر حتما باید بهت توهین کنم جیره بهت بدم؟!!!!

ولی زر میزنه فقط نمیخواد من ماهیانه ثابت داشته باشم جمع کنم پس انداز کنم قدرت بگیرم

خرید آنلاین هم بکنم حتی ۱۰۰ تومن، سریع میزنه میگه چی خریدی

جوری شده من ۱۵ ساله حتی حوله، سبد ، چمیدونم ، کوفت هم نخریدم، بخوام چیزی بخرم میگه سالمه ، لازم نداریم خرج الکیه

الان خودمم دستک به خرید  نمیره!!!

چجوری از این مرد پول بگیرم؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱ تومن بهم میده ماهی ..واقعا هیچی نمیشه خرید

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مرد خسیس زن رو پیر می‌کنهدنبال ی کار باش

مدرس زبانم

الان بخاطر پسر دو سالم میگه نرو بهش دیگه فکر هم نکن

خانوادم شهر دیگه هستن

برای خورد و خوراک و لباس و اجاره بالاشهر حسابی خرج میکنه

اما پول جیبی نمیده پس انداز صفر طلا صفر

بازم گلی به جمالش کارت خودش رو بهت داده

وقتی حساب ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن رو ازم میپرسه چه فایده

هربار از افق آنلاین خرید میکنم کم کم ۱۵۰ تومنه

خوب با خانوادش در میون بزار اونا حرف همو بهتر میفهمن....بگو بمن خرجی نمیده..تکلیف من چیه؟!!!

خانوادش رو قبول نداره 

مدرس زبانمالان بخاطر پسر دو سالم میگه نرو بهش دیگه فکر هم نکنخانوادم شهر دیگه هستنبرای خورد و خوراک ...

کار آنلاین

شاگرد آنلاین بگیر

باید تلاشتو بکنی،ببخشید که میگم با این تعریف‌های شما چاره ای نیس

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
مدرس زبانمالان بخاطر پسر دو سالم میگه نرو بهش دیگه فکر هم نکنخانوادم شهر دیگه هستنبرای خورد و خوراک ...

خوب بنده خدا برای خوردو خوراک و اجاره ی بالاشهر حسابی خرج میکنه....خوب پس شما دنبال چی هستی؟

وقتی حساب ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن رو ازم میپرسه چه فایدههربار از افق آنلاین خرید میکنم کم کم ۱۵۰ تومنه

بسیاری از مردا چشم شون دنبال پول  زن شونه پول که نمیدن هیچ تازه پول خانمها رو هم میگیرن 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
خوب بنده خدا برای خوردو خوراک و اجاره ی بالاشهر حسابی خرج میکنه....خوب پس شما دنبال چی هستی؟

من نه اهل کاشت مژه و ناخنم 

نه آرایش آنچنانی

ولی طلا هیییییییییچی ندارم

پس انداز صفر

احساس درماندگی و نا امنی میکنم