2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشالله هر دو سالم باشید . دوران بینظیر و سالم و شادی براتون ارزو میکنم 

ممنونم.امیدوارم توام به هر چیزی ک از خدا میخوای برسی

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
منکه هنوز تو شکم ندارم بخوام بغل هم بگیرم، فقط امیدم اینه بعده اقدام زود باردار بشم😊😆

الان حالشو ببر با شکم بخواب با پشت بخواب با پهلو هرجووووور ک دوس داری وقتی باردار بشی ارزوی یک لحظه از این روزاتو میکنی الان من از بس با پهلو حوابیدم استخونام انگار دارن میشکنن نمیتونم ب پشت بخوابم فقط پهلو اصلا واسه همینه تاالان نخواابیدم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
حس بارداری خیلی عجیبه. خدا تو دل ادم میندازه محبتشو قبل اینکه باردار بشیم قبله اینکه حتی ببینیمش، حس ...

آفرین دقیقا . آدم انگار ازیه جایی به بعد دیگه واقعا دلش بچه میخواد . 

یه دختر سالم .  فاقد استعداد چاقی . عدم نیازبه جراحی زیبایی.  بااااهووووووش. خلاصه ازین چی ...

خخخ.خدا انشالله هم سالم بده به همه هم صالح 

عزیزم سخته . یه طرف آدم بی حس میشه .  خب هی پهلو به پهلو شو .

لحظه به لحظه دارم پهلو به پهلو میشم ولی استخونام درررررد میکنن یه هفتس فقط خوابیدم