2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک نیستم خیلی ام خوشحالم 👯

خداروشکر😘

من هم بعده سه هفته اقدام می کنم.ولی خیلی استرس دارم. با اینکه تصمیم جدی و نهایی گرفتیم و هر دو خیلی دوس داریم ولی نمیدونم چرا یه ترسی دارم تو دلم

خداروشکر😘 من هم بعده سه هفته اقدام می کنم.ولی خیلی استرس دارم. با اینکه تصمیم جدی و نهایی گرفتیم و ...

نه بابا چرا بترسی فقط قبلش دکتر برو واسه پیش بارداری حتتتتتتتمااااا ک تو بارداریت مشکلی برات پیش نیاد

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
فک میکنم  کسانی ک با همسراشون ب مشکل بر بخورن دچار همچین حسی بشن ...  ک انشاالله خدا برا ...

نه مشکلی نداریم. فقط نمیدونم چرا استرس دارم!

نمیدونم عادیه یا من زیاد روش حساس شدم

خداروشکر😘 من هم بعده سه هفته اقدام می کنم.ولی خیلی استرس دارم. با اینکه تصمیم جدی و نهایی گرفتیم و ...

طبیعیه  ترسها و دلهره ها از مادر بودن جدا نیستن

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
نه بابا چرا بترسی فقط قبلش دکتر برو واسه پیش بارداری حتتتتتتتمااااا ک تو بارداریت مشکلی برات پیش نیا ...

اره رفتم، مشکلی ندارم جز کمبود ویتامین د که برا اونم امپول نوشته قراره هر هفته یه دونه بزنم، بعده سه هفته برم ازمایش اگه حدش نرمال شد اقدام کنم

اره رفتم، مشکلی ندارم جز کمبود ویتامین د که برا اونم امپول نوشته قراره هر هفته یه دونه بزنم، بعده سه ...

خوب خداروشکر چن سالته؟؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
نه مشکلی نداریم. فقط نمیدونم چرا استرس دارم! نمیدونم عادیه یا من زیاد روش حساس شدم

من ک هر روز بیشتر از قبل راضی هستم از بارداریم و حس بهتری دارم ‌... شما هم زیاد حساس شدی .... انشاالله وقتی باردار  شدی میفهمی ک چ حس خوبیه 😍 با هیچ چیز قابل مقایسه نیست...فوق العلاده س ... 

من ک هر روز بیشتر از قبل راضی هستم از بارداریم و حس بهتری دارم ‌... شما هم زیاد حساس شدی .... انشاال ...

اره واقعا