2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک نیستم خیلی ام خوشحالم 👯

خداروشکر😘

من هم بعده سه هفته اقدام می کنم.ولی خیلی استرس دارم. با اینکه تصمیم جدی و نهایی گرفتیم و هر دو خیلی دوس داریم ولی نمیدونم چرا یه ترسی دارم تو دلم

خداروشکر😘 من هم بعده سه هفته اقدام می کنم.ولی خیلی استرس دارم. با اینکه تصمیم جدی و نهایی گرفتیم و ...

نه بابا چرا بترسی فقط قبلش دکتر برو واسه پیش بارداری حتتتتتتتمااااا ک تو بارداریت مشکلی برات پیش نیاد

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
فک میکنم  کسانی ک با همسراشون ب مشکل بر بخورن دچار همچین حسی بشن ...  ک انشاالله خدا برا ...

نه مشکلی نداریم. فقط نمیدونم چرا استرس دارم!

نمیدونم عادیه یا من زیاد روش حساس شدم

خداروشکر😘 من هم بعده سه هفته اقدام می کنم.ولی خیلی استرس دارم. با اینکه تصمیم جدی و نهایی گرفتیم و ...

طبیعیه  ترسها و دلهره ها از مادر بودن جدا نیستن

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
نه بابا چرا بترسی فقط قبلش دکتر برو واسه پیش بارداری حتتتتتتتمااااا ک تو بارداریت مشکلی برات پیش نیا ...

اره رفتم، مشکلی ندارم جز کمبود ویتامین د که برا اونم امپول نوشته قراره هر هفته یه دونه بزنم، بعده سه هفته برم ازمایش اگه حدش نرمال شد اقدام کنم

اره رفتم، مشکلی ندارم جز کمبود ویتامین د که برا اونم امپول نوشته قراره هر هفته یه دونه بزنم، بعده سه ...

خوب خداروشکر چن سالته؟؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
نه مشکلی نداریم. فقط نمیدونم چرا استرس دارم! نمیدونم عادیه یا من زیاد روش حساس شدم

من ک هر روز بیشتر از قبل راضی هستم از بارداریم و حس بهتری دارم ‌... شما هم زیاد حساس شدی .... انشاالله وقتی باردار  شدی میفهمی ک چ حس خوبیه 😍 با هیچ چیز قابل مقایسه نیست...فوق العلاده س ... 

من ک هر روز بیشتر از قبل راضی هستم از بارداریم و حس بهتری دارم ‌... شما هم زیاد حساس شدی .... انشاال ...

اره واقعا