2777
2789
فروردین ماه 24 ساله میشم

خوووبه دیگه من الان ۲۲ سالمه دیگه وقتشه 

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش یکم بخاطر سنم هم نگرانم. نمیدونم زوده یا مناسبه. با اینکه خودم از خودم مطمئنم و میدونم که چقدر دوس دارم و اماده ام ولی می ترسم بعدش مسئولیتش برام خیلی سنگین تر از اینی باشه که الان تصورشو دارم

بله ، اولین بارداریمه .. شما چی؟ 

اره😊یه ساله ازدواج کردم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
منم خیلی میترسم . دقیقا مثل استارتر تصمیم جدی گرفتم ولی شدیدا دلهره دارم .  تااااازه من 28 سال ...

به نظر من بهترین سنه برا اقدام. برا من زود باشه  شاید

چه خوب که مامانای جوونی هستید . 

جاری من 40 ساله که شد داماد داشت . همسن شماها بوده که دختردار شده . دخترشو 18 سالگی عروس کرد . خلاصه که مادرخانوم جوونی هست . 

یه جاری هم دارم 40 سالشه دوتا پسر ابتدایی و راهنمایی داره . من به سرنوشت این حاریم دجار میشم . از بس دیر لقدام کردم . 

راستش یکم بخاطر سنم هم نگرانم. نمیدونم زوده یا مناسبه. با اینکه خودم از خودم مطمئنم و میدونم که چقدر ...

۲ سال از منو شمیم بزرگتری شاید بهتر ازما بتونی از پس همه چی بر بیاری نگران نباش خیلی حس نازیه بارداری 

چه خوب که مامانای جوونی هستید .  جاری من 40 ساله که شد داماد داشت . همسن شماها بوده که دختردار ...

خوب برو دکتر واسه پیش بارداری کاری نداره ک از خدا بخواه انشالله همه چی درست میشه

۲ سال از منو شمیم بزرگتری شاید بهتر ازما بتونی از پس همه چی بر بیاری نگران نباش خیلی حس نازیه باردار ...

واااای😍 با شما حرف زدم کلی دل و جرات دادین😊 کی میخواد سه هفته صبر کنه😆😂😂

بسلامتی عزیزم.... منم ی سال و نیمه 😉

منم همون حدوداس شهریور پارسال دیگه.ممنونم عزیزم