2777
2789
فروردین ماه 24 ساله میشم

خوووبه دیگه من الان ۲۲ سالمه دیگه وقتشه 

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش یکم بخاطر سنم هم نگرانم. نمیدونم زوده یا مناسبه. با اینکه خودم از خودم مطمئنم و میدونم که چقدر دوس دارم و اماده ام ولی می ترسم بعدش مسئولیتش برام خیلی سنگین تر از اینی باشه که الان تصورشو دارم

بله ، اولین بارداریمه .. شما چی؟ 

اره😊یه ساله ازدواج کردم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
منم خیلی میترسم . دقیقا مثل استارتر تصمیم جدی گرفتم ولی شدیدا دلهره دارم .  تااااازه من 28 سال ...

به نظر من بهترین سنه برا اقدام. برا من زود باشه  شاید

چه خوب که مامانای جوونی هستید . 

جاری من 40 ساله که شد داماد داشت . همسن شماها بوده که دختردار شده . دخترشو 18 سالگی عروس کرد . خلاصه که مادرخانوم جوونی هست . 

یه جاری هم دارم 40 سالشه دوتا پسر ابتدایی و راهنمایی داره . من به سرنوشت این حاریم دجار میشم . از بس دیر لقدام کردم . 

راستش یکم بخاطر سنم هم نگرانم. نمیدونم زوده یا مناسبه. با اینکه خودم از خودم مطمئنم و میدونم که چقدر ...

۲ سال از منو شمیم بزرگتری شاید بهتر ازما بتونی از پس همه چی بر بیاری نگران نباش خیلی حس نازیه بارداری 

چه خوب که مامانای جوونی هستید .  جاری من 40 ساله که شد داماد داشت . همسن شماها بوده که دختردار ...

خوب برو دکتر واسه پیش بارداری کاری نداره ک از خدا بخواه انشالله همه چی درست میشه

۲ سال از منو شمیم بزرگتری شاید بهتر ازما بتونی از پس همه چی بر بیاری نگران نباش خیلی حس نازیه باردار ...

واااای😍 با شما حرف زدم کلی دل و جرات دادین😊 کی میخواد سه هفته صبر کنه😆😂😂

بسلامتی عزیزم.... منم ی سال و نیمه 😉

منم همون حدوداس شهریور پارسال دیگه.ممنونم عزیزم