ema_7 مدیر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 214 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 62 پست خیلی دوس دارم بدونم کسی هست که بعده بارداریش به هر دلیلی پشیمون شده باشه؟!! 1396/10/14 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 واااای😍 با شما حرف زدم کلی دل و جرات دادین😊 کی میخواد سه هفته صبر کنه😆😂😂 خخخخخخخ خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
nazgoljan عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 248 خوب برو دکتر واسه پیش بارداری کاری نداره ک از خدا بخواه انشالله همه چی درست میشه دیگه نوبت گرفتم برای دو هفته آینده .انشالله اگه طبق گفته عمه بزرگم مخصوصا. تا حالا نازا نشده باشم دوست دارم عید باردار باشم دیگه
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 جنسیت نی نی هاتون چیه؟؟😍 پسره اگه خدابخواد خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 دیگه نوبت گرفتم برای دو هفته آینده . انشالله اگه طبق گفته عمه بزرگم مخصوصا. تا حالا نازا نشده ... نه نشدییی بابا هنوز جووونی ک خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
ema_7 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 214 دیگه نوبت گرفتم برای دو هفته آینده . انشالله اگه طبق گفته عمه بزرگم مخصوصا. تا حالا نازا نشده ... ربطی به سن نداره اگه مشکل خاصی نداشته باشی که ایشالا نداری. من یه دوست داشتم از دانشگاه الان 35 سالشه برا نی نی دومش بارداره. عرض دو ماه باردار شد
nazgoljan عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 248 چند روزه که اومدم نی نی سایت . از بس حس بارداری تو سایت هست دلم میخواست همین الان باردار بودم . حس نازاییمو دارم از دست میدم خ ه خ ه خ ه خ ه
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 اسم انتخاب کردید ؟ سالم باشه نه .انشاالله.دعا کنید برام لطفا یک هفتس ک استراحت مطلقم واسه ابریزشم انشاالله زودتر پاشم خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 چند روزه که اومدم نی نی سایت . از بس حس بارداری تو سایت هست دلم میخواست همین الان باردار بودم . حس ن ... 😁😁😁😁😁😁 خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
ema_7 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 214 چند روزه که اومدم نی نی سایت . از بس حس بارداری تو سایت هست دلم میخواست همین الان باردار بودم . حس ن ... دقیقا😂👍👍
nazgoljan عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 248 ربطی به سن نداره اگه مشکل خاصی نداشته باشی که ایشالا نداری. من یه دوست داشتم از دانشگاه الان 35 سالش ... نه چند ماه پیش یه چکاب کردم فولیکولای سالم و آماده داشتم به گفته ی دکتر . تا ببینیم کمبود بدنی نداشته باشم انشاءلله
lovelife عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2361 😊ایشالا با سلامتی بغلت بگیری😙 انشاالله عزیزم .توام همینطور خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم
ema_7 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 214 نه چند ماه پیش یه چکاب کردم فولیکولای سالم و آماده داشتم به گفته ی دکتر . تا ببینیم کمبود بدنی نداشت ... انشاالله