2777
2789
واااای😍 با شما حرف زدم کلی دل و جرات دادین😊 کی میخواد سه هفته صبر کنه😆😂😂

خخخخخخخ  

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب برو دکتر واسه پیش بارداری کاری نداره ک از خدا بخواه انشالله همه چی درست میشه

دیگه نوبت گرفتم برای دو هفته آینده .

انشالله اگه طبق گفته عمه بزرگم مخصوصا.  تا حالا نازا نشده باشم دوست دارم عید باردار باشم دیگه 

دیگه نوبت گرفتم برای دو هفته آینده . انشالله اگه طبق گفته عمه بزرگم مخصوصا.  تا حالا نازا نشده ...

نه نشدییی بابا هنوز جووونی ک

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
دیگه نوبت گرفتم برای دو هفته آینده . انشالله اگه طبق گفته عمه بزرگم مخصوصا.  تا حالا نازا نشده ...

ربطی به سن نداره اگه مشکل خاصی نداشته باشی که ایشالا نداری. من یه دوست داشتم از دانشگاه الان 35 سالشه برا نی نی دومش بارداره. عرض دو ماه باردار شد

اسم انتخاب کردید ؟  سالم باشه

نه .انشاالله.دعا کنید برام لطفا یک هفتس ک استراحت مطلقم واسه ابریزشم  انشاالله زودتر پاشم 

چند روزه که اومدم نی نی سایت . از بس حس بارداری تو سایت هست دلم میخواست همین الان باردار بودم . حس ن ...

😁😁😁😁😁😁

ربطی به سن نداره اگه مشکل خاصی نداشته باشی که ایشالا نداری. من یه دوست داشتم از دانشگاه الان 35 سالش ...

نه چند ماه پیش یه چکاب کردم فولیکولای سالم و آماده داشتم به گفته ی دکتر . تا ببینیم کمبود بدنی نداشته باشم انشاءلله 

😊ایشالا با سلامتی بغلت بگیری😙

انشاالله عزیزم .توام همینطور