2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب خداروشکر یکی پیدا شد عزیزم خواستم بدونم شما مدل مدیتیشن کردنتون چجوریهو اینکه چجوری به طور مستمر ...

عزیزم من اول از دو دقیقه شروع کردم و به خودم سخت نگرفتم بعدش هم صبحا بیدار میشدم بعد ورزش اینکارو انجام میدادم الان عادتم شده 

اهنگ ملایم و بی کلام میزارم . میشینم دو دستامو حالت 🤌🏻 میزارم رو پاهام دم عمیق و باز دم عمیق انجام میدم و چشمامو میبندم با هر دم به یاد میارم همه چیو و با باز دم از بدنم بیرون میکنم به چیزای خوب فکر میکنم و بعد 10 دقیقه چشمام رو باز میکنم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ممنون گلم🥰

خواهش میکنم عزیزم🤍 

شماهم اول از دو دقیقه شروع کن اینطوری بهتره