2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب خداروشکر یکی پیدا شد عزیزم خواستم بدونم شما مدل مدیتیشن کردنتون چجوریهو اینکه چجوری به طور مستمر ...

عزیزم من اول از دو دقیقه شروع کردم و به خودم سخت نگرفتم بعدش هم صبحا بیدار میشدم بعد ورزش اینکارو انجام میدادم الان عادتم شده 

اهنگ ملایم و بی کلام میزارم . میشینم دو دستامو حالت 🤌🏻 میزارم رو پاهام دم عمیق و باز دم عمیق انجام میدم و چشمامو میبندم با هر دم به یاد میارم همه چیو و با باز دم از بدنم بیرون میکنم به چیزای خوب فکر میکنم و بعد 10 دقیقه چشمام رو باز میکنم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ممنون گلم🥰

خواهش میکنم عزیزم🤍 

شماهم اول از دو دقیقه شروع کن اینطوری بهتره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792