2777
2789
عنوان

بوی بد ناحیه تناسلی 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 58 پست
من این مشکل و داشتم چند سال درگیرش بودم اخر سر وقت قرص مترونیدازول ۵۰۰ هر ۸ ساعت خوردم با ژل شستشو ا ...

عههه پس واقن لازم شد ژل شست و شو رو امتحان کنم.. 

مترانیدازول میخورم جدیدا ولی تاثیری نگرفتم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه پس واقن لازم شد ژل شست و شو رو امتحان کنم.. مترانیدازول میخورم جدیدا ولی تاثیری نگرفتم

منم میخوردم اما سر موقع نمیخوردم تاثیر نداشت این دفعه حتی ی دقیقه هم دیر نمیشد واقعا تأثیر اش رو دیدم

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

عفونت باعث بوی بد واژن و مجاری اون قسمت میشه ممکنه عفونت ادراری داری یا واژن اگه یبوست یا شقاق هم دا ...

دقیقاا.. همش حس میکنم ی مشکلی دارم اینا نمیفهمن.. 

چون بعضی جاهای بدنم بی دلیل تیره شده:// اخهه کلا ۱۷ سالمه نمیدونم اینا از کجا میاد.. 

فک کن زیر بغلم تیره شده ورزشکارم میرم باشگاه نمیتونم عادی پیراهنمو عوض کنم:/ یا تاب بپوشم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

از ماهی افتادم 😑🤣

ببین عفونته لباس زیر ابدا نپوش بیشتر دامن بپوش شلوار تنگ هم نپوش و اینکه زود زود اصلاح کن و صابون باعث خشکی میشه از صابون استفاده نکن و دود عنبر نسا هم بدی خیلی عالیییییییی هست تست شده

کاربری دست دو نفر می‌باشد :)