2777
2789
عنوان

یه دختره میخاست سرمو کلاه بزاره

212 بازدید | 15 پست

کاربر اقا هستم

من یه عروس هلندی سخنگو گذاشتم دیوار بفروشم یه اقایی ۲۰۰ بیعانه زد گفت میام میبرم بعد چند روز پشیمون شد منم بیعانه رو برگردوندم بهش و عروس رو فروختم به یه اقای دیگه

بعد ۲ هفته یه دختر که عکس پروفایلش هم داف بود بهم وویس داد سلام خوبین قربونتون برم و ازین حرفا. ک این عروسی ک فروختین بهم عالیه و دستت درد نکنه. گفتم مگه من عروس رو به شما فروختم گفت نه اونی ک ازت خریده هدیه داده به من 

خلاصه بعد چند روز هی پیام میداد عروست بدرد نمیخوره و حرف نمیزنه و پسش میدم و ازین حرفا

منم گفتم ببر بده به همونی که ازش گرفتی من با اون طرفم

گفت به جرم کلاه برداری ازت شکایت میکنم

کار خدا منم شماره اونی ک عروس رو بهش فروخته بودم رو پاک نکرده بودم بهش زنگ زدم گفت نه عروس پیش منه خیلی هم عالیه انقدر حرف میزنه سرمون رو برده

منم زنگ زدم ب دختره کلی حرف بارش کردم. نگو با اونی که بهم بیعانه زده بود همدست بودن چون میگفت ازت رسید دارم و میرم بانک ادرس خونت رو گیر میارم

خلاصه خیلی حواستون باشه من اگه با دختره رفیق شده بودم و گول حرفاشو میخوردم الکی دو میلیون پولم میرفت 

باور کنید حتی داداشم یه بار سرم رو کلاه گذاشت خیلی بد زمونه ای شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مملکتمون شبیه فیلم های ترسناک شده 

چرا باید ی زن و مرد برای ی عروس هلندی همچین کاری کنن 

اگه امروز عروس هلندیتو بیعانه گرفته بودی ی خدا میدونه بخاطر دلار نود تومانی شاید جونتم میگرفتن 

من چندروز پیش ی سفارشی داشتم پرداخت درب منزل بودبعد بهم زنگ زدن ک بایدهزینه ارسال روبزنیدچون مسیرتون دوره😐شماره کارتم فرستادگفت زدی هزینه روعددفلان روبزن،قط کرد شک کردم رفتم توسایت نگاکردم دیدم بای خط دیگ ثبت کرده بودم و آدرس تهران بود اینا ازخراسان ب من زنگ زدن انقدم پررو بودن دوباره زنگ زدن باکمال وقاحت ک سفارشتون روکنسل میکنیم اگ نزنیدمنم هرچی ازدهنم دراومد بارشون کردم

جدیدا بشدت کلاه برداری زیاد شده مراقب باشین

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

خوب چطوری فهمیدن سفارش تورو ،؟

اصن خودمم موندم ک چ جوری فهمیدن قشنگ هم میدونست سفارشم چیه حالا اون سفارش رسید دستم ها ولی اونا ازکجا میدونستن نمیدونم 

با خود سفارش گیرها دستشون تو ی کاسه بوده

فک نمیکنم ی سایتیه ک همیشه سفارش میدم بعدشم گفت اگ هزینه ارسال نزنید کنسل میشه گفتم اوک کنسل کن سفارشمو مشکلی نیس احتمالا سایشتون رو هک کردن