2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی دفعه تو خونه قدیمیمون با مامانم بودیم جلوی تلویزیون دراز کشیده بودم  ک نزدیک در آشپزخونه بود یهو ی نفر رفت آشپزخونه از گوشه چشمم دیدم فکر کردم مامانمه دیگه... بعد دیدم هیچ صدایی نمیاد رفتم دیدم کسی نیس مامانم تو حیاط بود هنوزم معما مونده واسم اون جریان

من یه مدت خونه کلنگی زندگی میکردم یه شب یه مادر دختر جوان اومدن به خوابم با ناراحتی گفتن چرا در صندوق خونه را از پشت می‌بندی ما نمی تونیم بریم صبح دیرمون‌میشه . بعد من گفتم وا شما که موجوداتی هستین که از هر در و پنجره ای میتونید رد شید گفت این در را بلد نیستیم باز کنیم . بعد که بیدار شدم دیدم واقعا در صندوق خونه بسته است بازش کردم . دیگه هیچ وقت هم قفل نکردم . یه نگاهی به در صندوق خونه انداختم و به بقیه در و پنجره های خونه . دیدم واقعا این در فرق داشت واقعا نه پنجره داشت نه دستگیره نه جای کلید و هیچی فقط با یه زجیر به دیوار محکم میشد 

اره امکانش زیاده دیدی وقتی فیلم ترسناک میبینی همه چیزایی ک تا چند ساعت قبل عادی بوده ترسناک میشه😂

حتی یه جا خوندم مغز میتونه خود به خود جای خراش و درد خودش برای خودش به وجود بیاره مغز خیلی قدرتمنده