2777
2789
شمر و یزید هم بخاطر جلو بردن حکومتشون بخاطر تسلط رومردم جانماز آب میکشیدن واقعیت مگه این بود چرا قیم ...

زیر پرچم کتابایی که از ۱۸ سالگی خونده🤭ولش کن از ادبیاتش مشخصه چیه 

چی رو توضیح میدی 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اعتقادات شما اعقادات شماس باور های باورای خودمه شما چنتا کتاب خوندی؟من از۱۸سالگی دارم میخونم ق ...

قرآن نحریف نشده

و پیامبر (ص) هم بهترین انسانهاست از اول بشریت تا ابد

عزیزم اعتقادات شما اعقادات شماس باور های باورای خودمه شما چنتا کتاب خوندی؟من از۱۸سالگی دارم میخونم ق ...

خواهر قشنگم خدا می‌دونه من نه سهمیه دارم نه میخوام اعتقادم به تو قالب کنم نه راضیم از این وضعیت من به اعتقاد تو احترام میزارم توهم بزار همین منم بی سواد نیستم من چیزی فراتر از کتابهای شما لمس کردم منم یه زمانی مثل شما یه دوره شدم  اما خدا خودش کمک کرد معجزه آتی  دیدم که یکم از درک خارجه میتونم قسم بخورم اهل بیت هستن با سلول سلول بدنم کافیه راه دوستی باهاشون ومحبت واقعیشون پیدا کنی درک نمیکنی دعا میکنم دست محبتشون به دلت چنان بشینه که خودتم باورت نشه و بهترینها برات رقم بخوره

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
عقاید ۴۰ ساله😂یه ۱۴۰۰ سال معذرت😁می خوای بخواه نمیخوای هم بخواه😉

۴۰ساله زور کردین 

وگرنه ۱۴۰۰ساله ارع 

عربستان هم چشمش باز شده ایرانیا دارن سنگ عربارو به سینه میزنن😂😂😂

۱۴۰۰شال پیش نبودی طرفداری میکنی 

همین الان بچهامونم جلومون تیکه تیکه کردن تو روز روشن میگن ما نبودیم 

۱۴۰۰سال پیش کی دیده کی ندیده؟

من مثل سما عقلم کم‌نیست مطالعه کردم فهکیدم مسخرع ترین دین کشت کشتار همینه 

نمیخوام تو هم نمیتونی منو زور کنی ن تنها من از دهه هفتاد به بعد ۹۰درصد اعتقادی ندارن اینو برو تو خیابون به پرس جو کن میفهمی 

دینی که شعارش ابنه میخوای بخوا نمیخوای بخوا معلومه چه چیزیه ✋

شما حتی گفته ی پیامبرتم نقض میکنی 

حداقل حرفاتونو یکی کنین 

۴۰ساله زور کردین وگرنه ۱۴۰۰ساله ارع عربستان هم چشمش باز شده ایرانیا دارن سنگ عربارو به سینه میزنن😂� ...

😂😂😂ادامه بده راحت باش🤧😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

در جواب استارتر عزیز روح قبل از مرگ در عالم در بوده بعدم اومده توی کالبد زمان اون دنیا با این دنیا متفاوته و اینکه تا بخوایم وارد بهشت بشیم کلی زمان می‌بره و اینکه اونجا وقتی بهشتی شدی ساعت و زمان معنای نداره قبل بهشت یه حوض هست بهشتیان در اون شسته شده بعد وارد بهشت میشن کل عادت های انسانی که مونده شسته میشه مثل شیشه پاک وبراق وتمیز میشن اونجا دیگه نمی شینی فکر کنی وقت گذشته از کنار اهل بیت بودن کنار خدا بودن از نعمت ها از زیبایی ها لذت میبری  عبادت میکنی چه توفیقی بالاتر از این مغز انسان طبق خواسته عالم بالا تا حدودی می‌فهمه وگنجایش داره بسیاری از چیزها از درک ما خارج طوری که گفتن اصلا رنگهایی اونجا هست که ما هرچقدر فکر و تلاش کنیم نمیتونم یکیش بیاریم چون تو ساختار مغز ما درکش خارجه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
میگن الان هرکی بمیره میره برزخ تا قیامت.بعدا اون دنیا میشه و آدم میره بهشت یا جهنم.

در برزخ حساب رسی میشن و منتظر میمونن  تا نامه اعمالشون تو کف کدام ترازو سنگین تره با یاری خدا بعد بهشت برزخی میرن یا خدایی نکرده جهنم برزخی میرن تا آخرالزمان اونجا هستن تا بعد تکلیف همیشگیشون مشخص بشه 

در برزخ حساب رسی میشن و منتظر میمونن تا نامه اعمالشون تو کف کدام ترازو سنگین تره با یاری خدا بعد به ...

آره.منظورم اینه که بعد قیامت اون دنیا میاد.آخرت رو میگم.الان بهشت برزخی و جهنم برزخی هست.