2777
2789
چه طرز حرف زدنه؟اعتقاد نداری ولی مثل آدم حرف بزن

هرکی به باورهای شما اعتقاد نداره مسخرس؟

منم توهینی نکردم 

ولی از نظر من و خخخخخیلی های دیکه بهشت جهنم نسبت به فرضیات دیگه خیلی پوچه 

هرکی به باورهای شما اعتقاد نداره مسخرس؟منم توهینی نکردم ولی از نظر من و خخخخخیلی های دیکه بهشت جهنم ...

اصلا موضوع باور های منو شما نیست

کاری به اعتقاد شما ندارم

اما داری راجع به خدا میگی

حداقل انقد واضح بیان نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا موضوع باور های منو شما نیستکاری به اعتقاد شما ندارماما داری راجع به خدا میگیحداقل انقد واضح بیا ...

اتفاقا پیاممو بخون 

دارم از بزرگی خدا میگم 

اصلا خدا مافوق بور های من شماست 

شما یکم در مورد نجوم مطالعه کنی 

کره رو نمیگم کهکشان مااا میلیارد میلیارد میلیارد بزرگ تر از تصور ماست 

و خدایی که اینو افریده خیلی عظیمع 

الان کحا به خدا اهانت شده ؟

چه مسخرس خدایی که گمان میکنین این همه کهکشان که کهمکشان راه شیری نخود و ارزن هم نیست در قبالشون و می ...

از روز ازل انقدر نخود مغزهایی مثل تو بودنو توهین کردنو مردنو با خاک یکسان شدنو بهشون ثابت شده که جهان هستی بی حساب کتاب نیست تو هم یکی رو قبلیا😉 چیزی از حقانیت کلام پیامبر خدا کم که نشده هیچ، پیروانش بیشتر هم شدن 😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اتفاقا پیاممو بخون دارم از بزرگی خدا میگم اصلا خدا مافوق بور های من شماست شما یکم در مورد نجوم مطالع ...

خدا مارو ر...ده!

لفظت اوکی نبود وگرنه عزیزم صد در صد خدا انقدری بزرگه از ذهن کوچیک ما خارجه

نمیدانم ...

اطلاعی ندارم...

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
از روز ازل انقدر نخود مغزهایی مثل تو بودنو توهین کردنو مردنو با خاک یکسان شدنو بهشون ثابت شده که جها ...

نخود مغز خودتی درست صحبت کن 

عادت کردین ۴۰ساله عقابد مسخرتون رو تو ذهن همه جا بدین 

تو میخچای پیرو محمد باشی من دلم نمیخواد 

حرفیع ؟

خوبه خود محمدتون گفته دینتون اجبار نیست 

بعد کردنیش قانون اساسی 

هرکیم مخالفه میگیرین میکشین

بعد میگین دینتون دین صلحه🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂

اتفاقا پیاممو بخون دارم از بزرگی خدا میگم اصلا خدا مافوق بور های من شماست شما یکم در مورد نجوم مطالع ...

عزیزم بهتر حرف بزن شاید شما قبول نداری پیامبر یا اهل بیت  ولی بعضیا مثل من اول عاشق خدا بعدم فرستاده هاشم میدونم جامعه بد شده گرانی بیداد می‌کنه ماهم نه سهمیه داریم نه دستمون به جای بنده نه دل خوشی از این وضعیت واز این آدمها تنها دلخشیمون وجود امام زمان و داریم عمرمون میگذرونیم چون کاری از دستمون برنمیاد جز توکل به خدا 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
خدا مارو ر...ده!لفظت اوکی نبود وگرنه عزیزم صد در صد خدا انقدری بزرگه از ذهن کوچیک ما خارجه

حرصم میگیره که خدارو کوچیک میشمارن 

اخه مگع فقط ما انسان ها موجودات خلقت خداوندیم؟

که بهشت جهنم گذاشته باشه برامون 

عزیزم بهتر حرف بزن شاید شما قبول نداری پیامبر یا اهل بیت ولی بعضیا مثل من اول عاشق خدا بعدم فرستاده ...

عزیزم اعتقادات شما اعقادات شماس 

باور های باورای خودمه 

شما چنتا کتاب خوندی؟

من از۱۸سالگی دارم میخونم 

قرانی که تحریف شدس 

پیامبری که زندکیش یه جوره حرفاش جور دیک

نخود مغز خودتی درست صحبت کن عادت کردین ۴۰ساله عقابد مسخرتون رو تو ذهن همه جا بدین تو میخچای پیرو محم ...

عقاید ۴۰ ساله😂یه ۱۴۰۰ سال معذرت😁

می خوای بخواه نمیخوای هم بخواه😉

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نخود مغز خودتی درست صحبت کن عادت کردین ۴۰ساله عقابد مسخرتون رو تو ذهن همه جا بدین تو میخچای پیرو محم ...

شمر و یزید هم بخاطر جلو بردن حکومتشون بخاطر تسلط رومردم جانماز آب میکشیدن واقعیت مگه این بود چرا قیمه تو ماستا می ریزید امام حسین ودین و پیامبر چ گناهی کردن که دارن به اسم اونا استفاده میکنن گلم اشتباه نکن همیشه ما این دنیا نیستیم که بخوایم توهین کنیم رفتیم اون دنیا میخوایم زیر پرچم کی وایسیم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
عزیزم بهتر حرف بزن شاید شما قبول نداری پیامبر یا اهل بیت ولی بعضیا مثل من اول عاشق خدا بعدم فرستاده ...

باعث شده من نخوام مسلمان باشم

و به قول پیامبرتون دین زوری نمیشه 

این خانومم تاپیک زد که واقعا میربم بهست منم نظرمو دادم بهشتی وجود ندارع بهشت جهنم هرکسی همینجاست 

حالا شما قبول نداری خب یا مطالعتون کمه یا شایدم زیاده و این باور خودتونه