2777
2789
اولی و درد طبیعی کشیدم 8 ساعت بعد سز شدم ولی متاسفانه بچم اسمونی شد

واای عزیزم خدا این یکی رو واست نگه داره صدو بیست ساله بشه.بعد از چند سال دوباره باردار شدی؟؟ببخشی تو روخدا سوال میپرسم آخه خودم از اولی یک سال و نیمه میگذره میخوام بدونم دوباره سز بشم دردش بیشتر نیست

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
سلام گلم بله با دردی مثل درد پریودی تو ناحیه شکم و کم شروع میشه و هی قطع میشه که اولش فاصلیه ی درد ه ...

من ههمیشه به طبیعی فکرمیکردم الان باحرفت مطمن ترم کردی 

الحمدالله رب العالمین 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واای عزیزم خدا این یکی رو واست نگه داره صدو بیست ساله بشه.بعد از چند سال دوباره باردار شدی؟؟ببخشی تو ...

بعد از نزدیک به دوسال 

نه اصلا بخیه هام اذیت نمیکنه بزار زایمان کنم میام میگم که درد داشتم یا نه

شما بیحسی سز شدید

من خیلی از بیحسی میترسم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
بعد از نزدیک به دوسال  نه اصلا بخیه هام اذیت نمیکنه بزار زایمان کنم میام میگم که درد داشتم یا ...

درد طبیعی کشیدی چطوربود

When every where  was dark💗I saw the color of your love
بعد از نزدیک به دوسال  نه اصلا بخیه هام اذیت نمیکنه بزار زایمان کنم میام میگم که درد داشتم یا ...

واای من بیحس شدم خیلی خوب بود.من اولی بخاطر ترس از بیهوشی به طبیعی راضی شدم که بچم مرفوع کرده بود سزم کردن.از بیهوشی میترسم.بیحسی خیلی خوبه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
چشم عزیزم حتما دعات میکنم توهم منودعاکن زایمان راحتی داشته باشم

ممنون گلم چشم عزیزم حتما سر نماز یادت میکنم ولی شک به دلت راه نده 

اگر سز بهتر از طبیعی بود از اول خلقت خدا کاری میکرد بچه دنیا نیاد تا با یه سنگ تیزی چیزی شکمو پاره کنن و درش بیارن 

ایه الکرسی با زعفران بنویس ببند به شکمت قوت قلبه برات

دست خدا همراهت باشه عزیزم

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
واای من بیحس شدم خیلی خوب بود.من اولی بخاطر ترس از بیهوشی به طبیعی راضی شدم که بچم مرفوع کرده بود سز ...

سر درد نگرفتی 

کمر درد چی

اگه توصیع ای داری واسه بعد از بیحسی لطفا بهم بگو

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
میگن بهتره فاصله بین دو تا سزارین ۳ سال باشه

دیگه واسه من میشه دوسال  .بار اول نفهمیدم این بار میترسم