2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها

130 بازدید | 16 پست

سلام

همونطور که خودتون هم قطعا مشاهده کردید

کل سایت از تاپیک های رتبه و کنکور پر شده!!

من چندتاشونو خوندم

چیزی که برام جالب بود این بود که خیلی ها نوشتن خیلی درس خوندن و نشده

عنوان تاپیک رو نوشتم پشت کنکوری ها

چون اگر کسی رتبه اش چه خوب چه بد میخواددهر چی شد امسال بره دیگه لزومی نداره درباره اش صحبت بشه و عملکردش تجزیه تحلیل بشه و صحبت کردن درباره اش بیشتر نمک رو زخم پاشیدنه

ولی عزیزان پشت کنکوری

شما باید ببیتید اشتباهتون چی بوده که با وجود درس خوندن بازم نتونستید به نتیجه مطلوب برسید

پس اگر خواستید شیوه درس خوندنتون رو برام توضیح بدید

سعی میکنم به عنوان یه مشاور بهتون بگم مشکلتون چی بوده و چه جاهایی رو باید اصلاح کنید

انشالله که سال آینده در نقطه رضایت بخش تری از نظر خودتون قرار داشته باشید

ببین خواهر من رشته ام انسانی حدودا ۵ سال از درس دور بودم یه نینی ۳ ماهه دارم هدفم فرهنگیان بنظرت مشا ...

شما مدرک کارشناسی دارید؟ یا فقط دیپلم گرفتید و دیگه ادامه تحصیل ندادید؟

اگر حالت اول هستید به جز کنکور فرهنگیان گزینه دیگه ای که پیش رو دارید آزمون استخدامی هست

ولی اگر مدرک تحصیلیتون دیپلم هست خب فقط میتونید از طریق کنکور اقدام کنید

تو رشته انسانی تمایل به فرهنگیان نسبت به تجربی و ریاضی بسیار بالاتره و در نتیجه رقابت سنگین تره و نیازمند تلاش بیشتری هست

اگر میتونید برنامه ریزی درست و اصولی داشته باشید

و به تمامی قوانین جدید کنکور و نهایی مسلط هستید با اوضاع اقتصادی کنونی میتونید مشاوره نگیرید و خودتون پیش برید

ولی اگر از منابع ، اساتید ، روش خوندن دروس ، شیوه برنامه ریزی و شرایط جدید نهایی و کنکور به دلیل دوری چند ساله از فضای درسی آگاهی کافی ندارید بهتره از یک مشاور خوب کمک بگیرید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حدودی از همش خبر دارم

خب اگر برنامه ریزی تون هم خوب هست مشکلی نیست و بدون مشاور میتونید پیش برید

ولی پیشنهاد من اینه که از کلاس های تدریس آنلاین موسسات معتبر استفاده کنید

و آزمون زدن رو خیلی جدی بگیرید

راز موفقیت تو کنکور ۸۰ درصدش شرکت مستمر و منظم تو آزمون های آزمایشی و تحلیل آزمون هست

سلام برای هوش و استعداد و مهارت معلمی چه منبعی رو توصیه میکنید؟ من چهار سال پیش فارغ التحصیل شدم نمره نهایی هام خوب بودن نسبتا یه بارم همون سال ترمیم زدم بعضی از دروس نمره بالا تر و بعضی ها پایینتر گرفتم چون اون موقع هر چند نمره که ترمیم میگرفتیم آخرش نمره بالا تر رو لحاظ میکردن.به نظرت بازم نیازه نهایی دوازدهم ترمیم کنم؟زبان و ریاضی صفرم. واسه یازدهم سابقه ندارم چند درس رو قراره امتحان بدم؟یعنی اگه قراره اردیبهشت فرهنگیان بدم خرداد هم باید یازدهم رو دوباره امتحان بدم،

سلام وقت بخیر

من برای نهاییا خوندم، منتهی هویت بهداشت دینی شب امتحانی بود و بقیه امتحانات از فرجه امتحانات هم به خوبی استفاده نکردم و فرجه هام معمولا مهمون داشتیم یا بیرون بودیم ولی خب طی سال خونده بودم نمرات نهاییم شد ۱۸/۹۰ و تراز نهایی ۸۵۰۲

کنکور اصلا تست نزدم ، فقط زیست دهم فصل ۱ تا ۵ به جز گیاهی و فصل ۴ ، شیمی دهم تست زدم خیلی کم از مبتکران،شیمی یازدهم هم کم، درسای دوازدهم اصلا تست نزدم، زمین هم نخوندم ، زیست یازدهم هم تست نزدم، یعنی عملا هیچ تستی نزدم،ریاضی هم در حد ۶ فصل از کتاب مهر و ماه . الان زیست رو ۳۰ درصد زدم، بقیه ۱۳ درصد و ۲۰ درصد

تراز کل شده ۷۸۰۰

رتبه ۱۸۰۰۰

من اصلا صدمو نزاشتم،از اول ابتدایی تا دهم شاگرد بودم ولی از یازدهم بخاطر یک سری مسائل ، بیماریم و .... زیاد درس نخوندم، بنظرتون بمونم و صدمو بزارم میتونم رشته خوب بیارم؟

سلام وقت بخیرمن برای نهاییا خوندم، منتهی هویت بهداشت دینی شب امتحانی بود و بقیه امتحانات از فرجه ام ...

گلم هدفتون دقیقا چیه؟

نمرات نهایی تون خوب بوده معدل ۱۸/۹۰ خوب و قابل قبوله

ولی اگر رشته تاپ یا دانشگاه تاپ مدنظرتون هست صد در صد باید بهتر بشه

اینکه میگید تست نزدید ولی زیست ۳۰ درصد زدید واقعا عالی بوده

مخصوصا زیست امسال که واقعا چالشی بود

قطعا اگر پشت بمونید و صدتون رو بذارید رشته خوبی میتونید قبول بشید

ولی تمرکزتون روی کنکور رو بیشتر کنید

آزمون شرکت کنید

منظم و مستمر آزمون بدید

ترجیحا آزمون حضوری شرکت کنید

برای طول سال آزمون ماز و قلمچی رو پیشنهاد میکنم

و بعد از عید تا میتونید آزمون جامع بزنید

و مهم تر از اون تحلیل آزمون هست

از فضای مجازی دوری کنید

اینستا به جز اینکه وقتتون رو میگیره روی تمرکزتون تاثیر میذاره و حافظه تون رو ضعیف میکنه

از فضای خبری و تعویق و مثبت و منفی شده تاثیر یازدهم، اخبار و... دوری کنید

از دانشجو مشاور های تلگرامی دوری کنید

همه تایمتون رو صرف فیلم آموزشی دیدن نکنید

باید دست به قلم بشید و خودتون سوال حل کنید

۳۰ درصد زمان صرف آموزش و ۷۰ درصد صرف تست باید بشه(برای درس زیست ۵۰،۶۰ درصد آموزش و ۴۰،۵۰ درصد تست)

زمین رو حذف نکنید

اکثرا زمین نمیزنن تو کنکور پس اگر شما درصد خوبی بزنی تغییر محسدسی تو ترازت ایجاد میکنه

با برنامه ریزی درست پیش برید

هر زمان هر چی به دستتون رسید نخونید

قشنگ بدونید هر روز چه مقدار از چه مباحثی باید بخونید

نوسانی درس نخونید

یه روز ۱۲ ساعت یه روز هیچی فایده نداره

و مسائل دیگه...

این موارد رو رعایت کنید حتما میتونید با توجه به استعدادی که دارید نتایج خیلی خوبی بگیرید

1401

عزیزم نمرات نهایی ۴۰۱ قطعا افت تراز قابل توجهی برای کنکور ۴۰۶ داره

و به نظر من حتما باید ترمیم بشه حتی اگر نمرات ۱۹ به بالا بوده باشه

در حال حاضر گفتن ۶ درس یازدهم هم تاثیر قطعی داره

اگر نظرشون عوض نشه و تبدیلش نکنن به تاثیر مثبت

باید در امتحانات نهایی این ۶ درس یازدهم هم شرکت کنید

سلام برای هوش و استعداد و مهارت معلمی چه منبعی رو توصیه میکنید؟ من چهار سال پیش فارغ التحصیل شدم نم ...

یکی از کاملا ترین و بهترین منابعی که دیدم امسال برای فرهنگیان خیلی از دانش آموزا ازش راضی بودن

مارکوپولو فرهنگیان ماز هست

پیشنهادش میکنم برای فرهنگیان

عزیزم نمرات نهایی ۴۰۱ قطعا افت تراز قابل توجهی برای کنکور ۴۰۶ دارهو به نظر من حتما باید ترمیم بشه حت ...

خیلی ممنونم عزیزم جامع و کامل توضیح دادی.برای دوازدهم حتما باید کل کتاب ها رو ترمیم بزنم دیگه؟من ریاضی و زبان به زور 11و12 گرفتم بقیه درس ها18.5 و17اینا بودن.از این دو درس میترسم