2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من ههمیشه به طبیعی فکرمیکردم الان باحرفت مطمن ترم کردی 

حتما خوب تحقیق کن طبیعی خیلی خیلی مزایا برای بچه داره عزیرم مطمین باش پشیمون نمیشی 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
ممنون گلم چشم عزیزم حتما سر نماز یادت میکنم ولی شک به دلت راه نده  اگر سز بهتر از طبیعی بود از ...

شما طبیعی زایمان کردی چطور بود برام تعریف میکنی

When every where  was dark💗I saw the color of your love

ببین همه ادما از پسش بر میاند یه سر سوزنم ترس نداره چون درد داری ترس نداری 

درد بدشم سه ساعته عزیزم 

اصلا نگران نباش فقط دعا کن همه چیز بخوبی پیش بره سزم نشی بخدا اگه بدنت خوب باشه از سز خیلی بهتره

خدا بکشتشون دیگران باید برا زایمانما خانوما تصمیم بگیرن من فوبیای زایمان طبیعی دارم

منم داشتم ولی کمیسیون قبول نکردسزشم ناچارباید طبیعی بیارم

When every where  was dark💗I saw the color of your love
من شهریور 93 سزارین کردم به نظرتون میتونم میتونم اردیبهشت 97 طبیعی زایمان کنم؟ نمیدونم از سزارین ترس ...

به نظرم نکن بهتره. یکید دوستام تهران انجام داد همش خوریزی داشت دکتر رفت گفت به خاطر سزارین قبلیه

اینجا  که هیچ دکتر مسیولیت قبول نمیکنه

❤️🌷

شما طبیعی زایمان کردی چطور بود برام تعریف میکنی

اولش به خاطر درد پشیمون شده بودم ولی واقعاااااااااااا به لحظه ی اخرش و امنیت نوزاد می ارزه. 

وارد جزییات زایمان های دیگران نشو چون بدنها باهم فرق میکنه یه کلی برات گفتم توکل کن به خدا و برو جلو 

سر درد نگرفتی  کمر درد چی اگه توصیع ای داری واسه بعد از بیحسی لطفا بهم بگو

نه والا هیچی نداشتم .فقط سرتو تکون نده .کمر دردم من بخاطر گودی کمر از قبل داشتم و دارم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
من‌تجربه هر۲ دارم. بیهوشی خیلی بهتره مخصوصا با ماسک. 

وقتی بیهوش میشی چه حسی داری؟؟میفهمی داری بیهوش میشی؟؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
من شهریور 93 سزارین کردم به نظرتون میتونم میتونم اردیبهشت 97 طبیعی زایمان کنم؟ نمیدونم از سزارین ترس ...

یتامیک هست با فاصله کمتر از دو سالم طبیعی زایمان کرده کلا تاپیک واسه کسایی هست ک طبیعی بد سزلرین میهوان

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
😂بار اول نمیدونستی چی به چیه 😀 من یکبار جراحی داشتم نمیدونستم چطوره  بیخیال بودم الان میدونم ...

دقیقا منم این حسو دارم 

بعبیشتر خانمها به خاطر افتادگی رحم از زایمان طبیعی خوششون نمیاد ولی شما از روز چهلم ورزش کگل رو شروع کن حتی بهتر از قبل میشی مطمین باش 

افتادگی رحم تو همه ی خانمها هست و ربطی به زایمان نداره تنها درمانش هم همین ورزشه