2777
2789
اصلا این حرف و قبول ندارم چون دوتاشو تجربه کردم

چندتا بچه داری؟؟من اولی سز شدم حالا دومی خیلی میترسم از اتاق عمل

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من طبیعی رو فقط تجربه کردم.واقعا عالییییی بود. البته با اسپاینال

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

سلام گلم بله با دردی مثل درد پریودی تو ناحیه شکم و کم شروع میشه و هی قطع میشه که اولش فاصلیه ی درد ها بیشتره و زمان درد ها هم کمتر هر چی به زایمان نزدیک میشه فاصله کمتر میشه و درد ها طولانی تر که برات مسکن میزنن به محض اینکه درد قطع میشه خوابت میبره و دوباره با درد بیدار میشی و فاصله ی دردها سه دقیقه بشه امادت میکن برا اتاق زایمان 

واقعاا تجربه ی شیرینیه 

من با اینکه زایمان طولانی و سختی داشتم ولی باز هم طبیعی رو انتخاب خواهم کرد 

چون لحظه اخر واقعا خدا رو دیدم انگار صورت به صورتم ایستاده بود ومیگفت چی میخواهی   

وای هیچ وقت یادم نمیرره 

دعات واقعا  مستجاب میشه 

اگریادت بود برای من دعا کن

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

سزارین شدی یکبار. ؟ طبیعی که اجبار نداری

اینجا که هیچ دکتر مسئولیت قبول نمیکنه دوستم بعد ۶ سال سزارین خواست طبیعی بیاره کسی گردن نگرفت

❤️🌷

گلم اگر خودت مهمی سز کن چون واقعا با روشهذی جدید هیچی از زایمان نمیفهمی ولی اگر اولویتت نوزاده طبیعی زایمان کن حیفه از فرایند هذی هورمونی حین زایمان محرومش کنی 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
هرجارفتم واسه سزقبول نکردن بالاجباربایدطبیعی زایمان کننم

چرا میخوای سز کنی .پول سز رو بده به مامای درست حسابی .که هم کمک زایمانت باشه هم تر میمت کنه

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
سلام گلم بله با دردی مثل درد پریودی تو ناحیه شکم و کم شروع میشه و هی قطع میشه که اولش فاصلیه ی درد ه ...

عزیزم😢😢 برای منم تجربه ی خیلی شیرینی بود😍 خدا قسمت همه ی منتظرا کنه انشالله

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
سلام گلم بله با دردی مثل درد پریودی تو ناحیه شکم و کم شروع میشه و هی قطع میشه که اولش فاصلیه ی درد ه ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم توهم منودعاکن زایمان راحتی داشته باشم

When every where  was dark💗I saw the color of your love