sammer مدیر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 عنوان فقط اونا ک همسر درونگرا دارن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 71 پست شما ها همسرتون اهل حرف زدن هست وقتی ازش ناراحت هستین قهر کنید اون هم قهر میکنه؟کسی هست همسرش تا یه هفته هم سکوت کنه و انگار با یه دیوار ازدواج کرده باشین؟؟؟؟البته درونگرایی ک ب شدت عصبیه و تو قهر درونگرا اما پیش بقیه زبونش ده متره 1403/11/21 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 تقریبا فقط خونه اینجوریه شوخی نکنه سنگین تره میمیره تا به جمله رو بگه انگار نفسش بند میاد اگه حرف بز ... آهان عصبی نمیشه هیچوقت؟ موقع قهر چی؟
parasstooo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 7619 من خودم درونگرام شوهرم برونگرایه وقتا توبیم یه وقتا تو مخمه
کیمیگر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 619 آهان عصبی نمیشه هیچوقت؟ موقع قهر چی؟ همیشه عصبی هست تو خونه فشار بیرون دائم روشه کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم
asemanabi1400 عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 7667 خیلی خوبه ک برعکس شوهر من گاهی ی هفته هم حرف نزنم نمیزنه تازه بدتر میره تو سکوت از من تقلید میکنه ... کاش مال من قهر کنه من حالم بد میشه یفنی چندشم میشه عر حفی بخاد میزنه بعد انگار اتفاقی نیفتاده
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80167 خب تو مهمانی ها هم همینه؟ موقع قهر یا ناراحتی شما منطقه یا عصبی؟ اره ارومه بیشتر گوش میکنه قهر که نمیکنیم ولی ناراحت باشه سکوت میکنه نه عصبی نمیشه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80167 مثلا یه چیزی بپرسم ازش یک ساعت نگام میکنه به زور جواب میده دو ساعت حرف بزنم باهاش هیچی نمیگی خیلی این طوری رو مخه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 من خودم درونگرام شوهرم برونگرایه وقتا توبیم یه وقتا تو مخمه خیلی سخته این اختلاف
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 مثلا یه چیزی بپرسم ازش یک ساعت نگام میکنه به زور جواب میده دو ساعت حرف بزنم باهاش هیچی نمیگی خیلی ای ... وایییب اولا شوهر من این بود الان ولی الان تو دعوا ده متر زبون داره
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 اره ارومه بیشتر گوش میکنه قهر که نمیکنیم ولی ناراحت باشه سکوت میکنه نه عصبی نمیشه عالیه قخدا عشقتونو نگه داره اگه مثلا ناراحتی خیلی شدید داشتی باشی ازش چی قهر نمیکنی؟
parasstooo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 7619 درونگرام و درونگراها کلا اهل زیاد حرف زدن نیستنفقط راجع به موضوعات خاصی که دوسدارن حرف میزنن خودمم همینماز حاشیه و حرفی که سروته نداشته باشه بیزارمحرفای واجبو میزنم بیشتر درون خودم صحبت میکنم با ادما از ادمای پرحرف بیزارم
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80167 وایییب اولا شوهر من این بود الان ولی الان تو دعوا ده متر زبون داره من دیگه ۱۶ ساله عادت کردم سعی میکنم کم حرف بزنم پسرم هم تا همین یک سال پیش عین شوهرم بود امسال بهتر شده نسبت به قبل زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 کاش مال من قهر کنه من حالم بد میشه یفنی چندشم میشه عر حفی بخاد میزنه بعد انگار اتفاقی نیفتاده اما خب حداقل شوخی کردن خودش باعث این میشه ک ناراحتی برظرف بشه اینک حرف بزنه کم کم میتونی یکی ناراحتیت رو تو ارامش
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80167 درونگرام و درونگراها کلا اهل زیاد حرف زدن نیستنفقط راجع به موضوعات خاصی که دوسدارن حرف میزنن خودمم ه ... شوهر منم همینه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 همیشه عصبی هست تو خونه فشار بیرون دائم روشه شما خودت ارومی؟ چطور مدیریت میکنی وقتی آنقدر عصبیه
sammer مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 325 درونگرام و درونگراها کلا اهل زیاد حرف زدن نیستنفقط راجع به موضوعات خاصی که دوسدارن حرف میزنن خودمم ه ... اما من دوست دارم حرف زدن باعث میشه تموم هیجانات رو بریزی بیرون