یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه اخه زیر یه سقف تو یه زندگی مشترک که دائم باهاش هستی قهر کردن معنی نداره فقط خودمون اذیت میکنیم دل ...
آخه یعنی چطور مثلا یه چیزی بگه ناراحت بشی شدید و بدونه ناراحتی و ازت عذرخواهی هم نکنه بعد پا میشی میری کنارش عین خیالت هم نیست ک ناراحتی؟؟؟ من تازه عروسم اما واقعا کم آوردم میخام بذخونواده اش بگم اما نمیخام خونواده خودم اذیت بشه چون از رو لحبازی میترسم بره ب خونواده منم میگه
آخه یعنی چطور مثلا یه چیزی بگه ناراحت بشی شدید و بدونه ناراحتی و ازت عذرخواهی هم نکنه بعد پا میشی می ...
خب عزیزم اگه مقصر باشه خودش متوجه میشه یا بهش میگم من ناراحتم ازت اگه هم خودم مقصر باشم که اره تموم میکنم بحث و با یه شوخی ببین اول ازدواج این چیزا طبیعی هست ماهم اول ها باهم بحث داشتیم ولی کم کم متوجه میشی زندگیت از همه چی مهم تره وچطور مدیریت کنی سیاست داشته باشی از یه جایی به بعد از خانوده اش دیگه هیچی نگفتم خودش کم کم شناخت شون ومتوجه شد
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜