2777
2789
عنوان

فقط اونا ک همسر درونگرا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 71 پست
شوهر منم همینه

حالا فک کن شوهرم یه ادم ب شددددت اجتماعی و برونگرا

خیلی وقتا کاراش تو مخمه

کل محل میشناسنش با همهههه گرم میگیره

بر خلاف من که از ادما فاصله میگیرم در خفا کارمو انجام میدم اون به همه جار میزنه کاراشو

وای خیلی بده

کاش شوهرمم مثل خودم درونگرا بود

عالیه قخدا عشقتونو نگه داره اگه مثلا ناراحتی خیلی شدید داشتی باشی ازش چی قهر نمیکنی؟

نه اخه زیر یه سقف تو یه زندگی مشترک که دائم باهاش هستی قهر کردن معنی نداره فقط خودمون اذیت میکنیم دلخور میشیم از هم ولی قهر اصلا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت ارومی؟ چطور مدیریت می‌کنی وقتی آنقدر عصبیه

اوائل جنگ داشتیم

الان اون میگه من سکوت میکنم وقتی اون آروم شد گله میکنم ازش

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

اما خب حداقل شوخی کردن خودش باعث این میشه ک ناراحتی برظرف بشه اینک حرف بزنه کم کم میتونی یکی ناراحتی ...

نه من بیشتر ناراحت میشم چون هیچوقت شعورش نمیرسه بیاد بگه من بد حرف زدم یا بخاد پشیمون بشه یا عذاب وجدان بگیرش اصلا حس بد نداره براش

عادی شده عصبی بشه حرف بزنه بعد بیاد راحت برخورد کنه

واقعا خوب نیس ایطور سردی میاره به مرور

شعور داشتن خیلی خوبه

اوائل جنگ داشتیمالان اون میگه من سکوت میکنم وقتی اون آروم شد گله میکنم ازش

فایده داره؟ من نمی‌دونم باید ب چ زبونی بگم بخدا خسته شدم  فاصله مون از زمینه تا آسمان

نه من بیشتر ناراحت میشم چون هیچوقت شعورش نمیرسه بیاد بگه من بد حرف زدم یا بخاد پشیمون بشه یا عذاب وج ...

اره درسته اما فک کن طرف ناراحتت کنه تو قهر باشی اونم بره تو سکوت تقلید. از تو اون ک بدتره یعنی نه عذرخواهی باشه نه حرفی

نه اخه زیر یه سقف تو یه زندگی مشترک که دائم باهاش هستی قهر کردن معنی نداره فقط خودمون اذیت میکنیم دل ...

آخه یعنی چطور مثلا یه چیزی بگه ناراحت بشی شدید و بدونه ناراحتی و ازت عذرخواهی هم نکنه بعد پا میشی میری کنارش عین خیالت هم نیست ک ناراحتی؟؟؟ من تازه عروسم اما واقعا کم آوردم میخام بذخونواده اش بگم اما نمیخام خونواده خودم اذیت بشه چون از رو لحبازی میترسم بره ب خونواده منم میگه

فایده داره؟ من نمی‌دونم باید ب چ زبونی بگم بخدا خسته شدم فاصله مون از زمینه تا آسمان

بله خیلی 

میگم که جنگ داشتیم 

الان من کوتاه میام همش ولی به هر حال آرامش نسبی داریم

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

اره درسته اما فک کن طرف ناراحتت کنه تو قهر باشی اونم بره تو سکوت تقلید. از تو اون ک بدتره یعنی نه عذ ...

نمیدونم

من در حال حاضر بحث کردیم بعد اومد میگفت باید بریم خونه ی بابام نرفتم خودش رفت انگار نه انگار حرفی زده خیلییی خستم ازش خیلیی که فقط خدا میدونه

کاش نیاد بمونه پیش پدر و مادرش

آخه یعنی چطور مثلا یه چیزی بگه ناراحت بشی شدید و بدونه ناراحتی و ازت عذرخواهی هم نکنه بعد پا میشی می ...

خب عزیزم اگه مقصر باشه خودش متوجه میشه یا بهش میگم من ناراحتم ازت اگه هم خودم مقصر باشم که اره تموم میکنم بحث و با یه شوخی ببین اول ازدواج این چیزا طبیعی هست ماهم اول ها باهم  بحث داشتیم ولی کم کم متوجه میشی زندگیت از همه چی مهم تره وچطور مدیریت کنی سیاست داشته باشی از یه جایی به بعد از خانوده اش دیگه هیچی نگفتم خودش کم کم شناخت شون ومتوجه شد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب عزیزم اگه مقصر باشه خودش متوجه میشه یا بهش میگم من ناراحتم ازت اگه هم خودم مقصر باشم که اره تموم ...

من زندگیم تموم شده هست فقط نمیخام مقصر بشم درخواست نمیدم واقعا خستم😔