2777
2789
عنوان

فقط اونا ک همسر درونگرا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان عصبی نمیشه هیچوقت؟ موقع قهر چی؟

همیشه عصبی هست تو خونه فشار بیرون دائم روشه 

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

خیلی خوبه ک برعکس شوهر من گاهی ی هفته هم حرف نزنم نمیزنه تازه بدتر می‌ره تو سکوت از من تقلید می‌کنه ...

کاش مال من قهر کنه من حالم بد میشه یفنی چندشم میشه عر حفی بخاد میزنه بعد انگار اتفاقی نیفتاده

خب تو مهمانی ها هم همینه؟ موقع قهر یا ناراحتی شما منطقه یا عصبی؟

اره ارومه بیشتر گوش میکنه قهر که نمیکنیم ولی ناراحت باشه سکوت میکنه نه عصبی نمیشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مثلا یه چیزی بپرسم ازش یک ساعت نگام میکنه به زور جواب میده دو ساعت حرف بزنم باهاش هیچی نمیگی خیلی این طوری رو مخه 

مثلا یه چیزی بپرسم ازش یک ساعت نگام میکنه به زور جواب میده دو ساعت حرف بزنم باهاش هیچی نمیگی خیلی ای ...

وایییب اولا شوهر من این بود الان ولی الان تو دعوا ده متر زبون داره 

اره ارومه بیشتر گوش میکنه قهر که نمیکنیم ولی ناراحت باشه سکوت میکنه نه عصبی نمیشه

عالیه ق

خدا عشقتونو نگه داره اگه مثلا ناراحتی خیلی شدید داشتی باشی ازش چی قهر نمیکنی؟

درونگرام و درونگراها کلا اهل زیاد حرف زدن نیستن

فقط راجع به موضوعات خاصی که دوسدارن حرف میزنن خودمم همینم

از حاشیه و حرفی که سروته نداشته باشه بیزارم

حرفای واجبو میزنم 

بیشتر درون خودم صحبت میکنم با ادما 

از ادمای پرحرف بیزارم

وایییب اولا شوهر من این بود الان ولی الان تو دعوا ده متر زبون داره

من دیگه ۱۶ ساله عادت کردم سعی میکنم کم حرف بزنم پسرم هم تا همین یک سال پیش عین شوهرم بود امسال بهتر شده نسبت به قبل

کاش مال من قهر کنه من حالم بد میشه یفنی چندشم میشه عر حفی بخاد میزنه بعد انگار اتفاقی نیفتاده

اما خب حداقل شوخی کردن خودش باعث این میشه ک ناراحتی برظرف بشه اینک حرف بزنه کم کم میتونی یکی ناراحتیت رو تو ارامش

درونگرام و درونگراها کلا اهل زیاد حرف زدن نیستنفقط راجع به موضوعات خاصی که دوسدارن حرف میزنن خودمم ه ...

شوهر منم همینه 

درونگرام و درونگراها کلا اهل زیاد حرف زدن نیستنفقط راجع به موضوعات خاصی که دوسدارن حرف میزنن خودمم ه ...

اما من دوست دارم حرف زدن باعث میشه تموم هیجانات رو بریزی بیرون