2777
2789
عنوان

بی تفاوتی همسرم

159 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها. همسر من تا بهش نگم بیا بریم بیرون حتی ماهها هم بیرون نرم خودش نمیگه. تنها هم میرم بیرون باز دلم میخواد بعضی وقتها باهم بریم. باهاش سرسنگین میشم انگار نه انگار که هستم اصلا سراغمو نمیگیره. میگم اگر فکر میکنی به ته خط رسیدیم بیا جداشیم، هیچی نمیگه. فعلا هم کارم تو خونست و تمام وقت نیست هردومونم شهر جدا از خانواده هامون زندگی میکنیم. یه مدت اوضاع کمی بهتر بود اما باز بهم ریخت دلیلشم کارشه وقتی به مسئله میخوره خیلی به توجه میکرد دیگه اون وقت من و زندگی یادش میره.

چی میگید چکار کنم. بمونم جدا شم موندم به خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ادم وقتی دغدغه داره هیچی براش مهم نیستمردا تا وقتی جیبشون پر پول باشه چک و قسط نداشته باشن بهتر ...

منم اینو میدونم منم شاغلم پول درمیارم تو این جامعم مثل اون منم دغدغه دارم اما نمیام باهاش بد برخورد کنم تو دلم نگه میدارم

من رفتم پیش تراپیست دقیقا همینارو گفتمبرگشت ته سخنرانیاش گفت رابطتون نیاز به هیجان داره!!حالا موندم ...

یه دست صدا نداره آخه تنهایی تا کجا میشه هیجان درست کردن