2777
2789
عنوان

کیست تخمدان (خواهش میکنم بیاین

59 بازدید | 11 پست

من رفتم سونو که گفت کیست داری 

رفتم دکتر اینارو داد کسی بوده واسه کیست از این داروها نتیجه بگیره؟ میخواست ال دی بنویسه گفتم نمیتونم بخورم حالت تهوع میگیرم 

خدایا شکرت🖤

اگه ال دی یا سیپروترون کامپاند می خوردی عالی بود بلافاصله بعد غذا تهوع نمی گیری سر یه ماه از بین می رفت،حواست به کیستات باشه یه مواقعی کیستا علایم ندارن اینقد بزرگ میشن که هنگام نزدیکی یا ورزش می ترکن وبه عمل می کشن سریع قرص بخور دفع شه

اگه ال دی یا سیپروترون کامپاند می خوردی عالی بود بلافاصله بعد غذا تهوع نمی گیری سر یه ماه از بین می ...

۲۶ میلی بود روز ۳ پریودی 

دکتره گفت اینا گیاهیه خوبه 

ممنون عزیزم 

نمیدونم اینا کارسازه یا نه

خدایا شکرت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتاگوس قرص خوبیه من تنبلی دارم میخوردم 

الان دوفامد میخورم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تنبلی تخمدان با سونوگرافی مشخص میشه؟،؟

بله من پریودم از بچگی تنظیم نبود 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بنظرت واسه کیست خوبه این قرصا؟تونت چیزی متوجه نشدم

بله خوبه اما باید دوماه بخوری برای من که این میگفتن

دوفامد با دوفاستون قرص های خوبی ان برای کیست

اهان من پریودام‌منظمه پس تنبلی داشتم تو سونو میگفت ممنونم

بله میگفت روی تخمدان اگر پره کیست ریز باشه یعنی تنبلی تخمدان

۲۶ میلی بود روز ۳ پریودی دکتره گفت اینا گیاهیه خوبه ممنون عزیزم نمیدونم اینا کارسازه یا نه

کیست تخمدان با پلی کیستیک که تنبلی تخمدان فرق داره ،من هم کیست تخمدان ساده داشتم وهم پلی کیستیک که دور تخمدان ها کیست ریز می زنه ،کیست تخمدان ساده بزرگ میشه بنابراین باید دارو مصرف کنی ورفع بشه من هروقت کیست زدم قرص ضدبارداری می خورم زود دفع میشه شمارو نمیدونم دیگه اگه واقعا حالت بد نمیشه بخور خیلی راحت تره