اگه ال دی یا سیپروترون کامپاند می خوردی عالی بود بلافاصله بعد غذا تهوع نمی گیری سر یه ماه از بین می رفت،حواست به کیستات باشه یه مواقعی کیستا علایم ندارن اینقد بزرگ میشن که هنگام نزدیکی یا ورزش می ترکن وبه عمل می کشن سریع قرص بخور دفع شه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
بنظرت واسه کیست خوبه این قرصا؟تونت چیزی متوجه نشدم
بله خوبه اما باید دوماه بخوری برای من که این میگفتن
دوفامد با دوفاستون قرص های خوبی ان برای کیست
اهان من پریوداممنظمه پس تنبلی داشتم تو سونو میگفت ممنونم
بله میگفت روی تخمدان اگر پره کیست ریز باشه یعنی تنبلی تخمدان
۲۶ میلی بود روز ۳ پریودی دکتره گفت اینا گیاهیه خوبه ممنون عزیزم نمیدونم اینا کارسازه یا نه
کیست تخمدان با پلی کیستیک که تنبلی تخمدان فرق داره ،من هم کیست تخمدان ساده داشتم وهم پلی کیستیک که دور تخمدان ها کیست ریز می زنه ،کیست تخمدان ساده بزرگ میشه بنابراین باید دارو مصرف کنی ورفع بشه من هروقت کیست زدم قرص ضدبارداری می خورم زود دفع میشه شمارو نمیدونم دیگه اگه واقعا حالت بد نمیشه بخور خیلی راحت تره