2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست
انقدر زیر ابی میره ،،منتهی من اصلا عین خیالم نیست چون دوستش ندارم اصلا ،

من تا قبل از خیانت می پرستیدمش ولی از موقعه ی که فهمیدم دیکه حسی بهش ندارم 

بچه هم که ندارم یه زن آزاد هستم 

چنان زندگی درست کنم واسه خودم که حسرت بخوره 😊😊😊😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه حسرت زندگی منو میخوردن با داشتن همچین شوهر عاشقی  آلانم حسرت بخورن 😅😅😅😅😅😅😅😅

مال من خونه و ماشین و زندگی رو بنام من خریده ،،17. سال از من بزرگتره شبیه سمندون هم هست ،،با این حال بعضی مواقع یه چیزایی ازش رو میشه برام که خنده ام میگیره

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من تا قبل از خیانت می پرستیدمش ولی از موقعه ی که فهمیدم دیکه حسی بهش ندارم  بچه هم که ندارم یه ...

منم دیگه پسرم بزرگ شده کلی با پسرم خوش میگذرونیم 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

من همیشه اعتقادم اینه از خودم و بچه ام مهمتر کسی نیست ،،به شوهرمم میگم من با اساس یه امضا تو سند ازدواج باهات فامیل شدم و گرنه هیچ نسبتی باهات ندارم 😂😂😂😂😂😂😋

من همیشه اعتقادم اینه از خودم و بچه ام مهمتر کسی نیست ،،به شوهرمم میگم من با اساس یه امضا تو سند ازد ...

تا میتونی مال و اموالشو و هی بزن به نام خودت 

یه مشت اشغال و بی لیاقت هستن 

همینکارو میکنم ،،،ننه شو سرویس کردم از بس خرج میزارم رو دستش 

منم فعلا به روش نمیارم تا خرش کنم خونه رو بزنه به نامم 

بعد میزارم واسه فروش و رسوای عالمش میکنم 

برنامه های زیادی واسش دارم 

منم فعلا به روش نمیارم تا خرش کنم خونه رو بزنه به نامم  بعد میزارم واسه فروش و رسوای عالمش میک ...

عالیههه حتما اموالش رو بنام خودت کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز