2777
2789
عنوان

لاغری

131 بازدید | 19 پست

افت فشار خون و قند خون میگیرم وگرنه به راحتی میتونستم وزن کم کنم نمیدونم چرا بازوهام خیلی بزرگ‌شده چربی و افتادگی پیدا کرده از شکمم خستم ۷۷ کیلوعم اما من هم غذام کم و بی روغنه تقریبا هم بچه ۸ ماهه دارم خسته شدم راهکار بدین برای لاغری واقعا دارم روانی میشم

چون تازه زایمان کردی همین که فست فود وسس نوشابه وتنقلات سوپرمارکتی قطع بشه کلی لاغر میشی

۸ماه گذشته دیگه اما بچم شیر خشکیه بی چاره شیر مادر نخورد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۸ماه گذشته دیگه اما بچم شیر خشکیه بی چاره شیر مادر نخورد

منم دخترم ۲سال چندماهس بچه مدرسه ای هم دارم  کلی فعالیت داخل خونه هم دارم اونقدر کارمیکنم خستم نمیتونم ورزش کنم یه هفتس روغن حذف کردم برنج ۶ قاشق  میخورم وشام تخم مرغ نون پنیر نون عسل    الان سانت زدم ۴ سانت از پهلو وشکمم کم شده

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
منم دخترم ۲سال چندماهس بچه مدرسه ای هم دارم کلی فعالیت داخل خونه هم دارم اونقدر کارمیکنم خستم نمیتو ...

دمنوشی قرصی چیزی میخوری قد وزنت چطوریه شما

دمنوشی قرصی چیزی میخوری قد وزنت چطوریه شما

دمنوش نه  ولی چای ماچا  میخورم   واینکه دانه چیاریختم توپارچ اب  تاشب همشو میخورم

قدت چنده؟من قدم ۱۷۰ هستش از ۷۸ کیلو تو سه ماه فقط با رعایت تونستم کم کنم شدم ۶۸

ازتجربت بگو گلم منم توکاهشم  واینکه چکار کنیم صورت کمتر لاغربشه

من قدم ۱۶۰ وزنم ۷۷ کلافم غذامم خیلی کمه قرص بلغم زدا هم میخورم چند وقتیه که اگه بلغمه رفع شه 

چ رعایتی ورزشم داری بیشتر توضیح میدی

خوبه ما یه گروه بزنیم برای کاهش وزن انگیزه تجربه هامونو بزاریم

[QUOTE=371546704] ۵ قاشق برنج   اب زیاد ، قبل غذا کاهو و سالاد بدون سس ، سس و شکر اینا همرو حرف کردم همراه غذا ماست رو با زیره میخوردم . بله ورزش هم میکردم روزی نیم ساعت یه ساعت ورزش و رقص هردوتاش باهم یک ساعت یا نیم ساعت

سلام دوستان

من در کلینیک تخصصی روانشناسی دکتر مهسا ساداتی برای لاغری و کاهش ولع اشتها tDCS استفاده کردم واقعا معجزه دیدم

بعد از بیست جلسه بیست دقیقه ای ۱۳ کیلو کم کردم.

ممنون از خانم دکتر ساداتی و کادر درمان کلینیکشون

شماره منشی هم میزارم تگه دوست داشتید مشاوره بگیرید

۰۲۱۸۲۸۰۸۵۸۸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز