2777
2789

من واقعا دوتا نقطه ضعف بزرگ دست خانواده شوهر داشتم از وقتی بی اهمیت شدم اوناهم ول کردن کارشون رو بی تفاوتی جواب داد شما چی؟

بیاین بهم کمک کنیم 

کمکی ازم ساخته نیس پوزش 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

از اینکه قاشق رو ب کف قابلمه یا سینی استیلی بکشن گوشت تنم آب میشد خواهر و مادر خودم اذیتم میکردن یبار قاشق برداشتم محکم چندبار کشیدم کف قابلمه از درون دیوونه شدم اما تمام شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چه نقطه ضعفی ...؟ 

من قبلا ک بچه بودم هرکی هرحرفی میزد گریم میگرفت ولی دیگه الان اینطور نیس ، کاملا خونسرد و باارامش نگاهش میکنم و میخندم و میگم من بیدی نیستم که بااین بادها بلرزه ولی از اینکه نظرتو گفتی و حس میکنی دلت خنک شده راضیم،چون دنیا دوروزه نباید حرفارو توی دل نگه داشت، باید شخصیت خودتو به همه نشون بدی که ادمها تکلیفشون باهات مشخص بشه ....