بچها شوهرمم خیلی خوش تیپ خوش قد هیکله من بهش حسودی میکنم بعضی وقتها تو فامیلشون کلی دختر قرتی دارن همشونم خیلی راحت صمیمی برخورد میکنن منم تو این جور مواقع خودمو میکشم کنار محل نمیدم اما کلی حرص میخورم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شوهرت قبل از ازدواجم تو چشم بوده، الان که تعهدم داره، شما باید رو اعتماد به نفست کار کنی جای مقایسه با بقیه
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
یعنی چی که یکی خیانت کرد تو دیگه آدم سابق نشدی.تو جامعه اتفاقات زیادی می افته که بعضی هارا ما خبر داریم بعضی ها رانه قانون جذب اینو میگه به هرچی فک کنی به سمتت میاد به چیزای خوب فک کن.
دوست ندارم به غیر از جمع خانواده من تو جمعی بریم.معمولا نمیرم
این نشون میده از ارتباط میترسی، ضعف هاتو برطرف کن. دنیای همسر شما چند تا فامیل شما نیست، دنیاتو وسیع تر کن، چطور میخوای با این ضعف بچه تربیت کنی و تحویل اجتماع بدی؟
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
عزیزم اینو بدون شوهرت تورو بیشتر از همه دوست داره.کلا مردا از زنهای با وقار وآروم مث تو خوششون میاد نه از زنهای آویزون. خودت آروم ودوستانه به شوهرت بگو که اینکارا اذیتت میکنه. مردا مث سایه هستن ازشون فرار کنی سمتت میان