بچها شوهرمم خیلی خوش تیپ خوش قد هیکله من بهش حسودی میکنم بعضی وقتها تو فامیلشون کلی دختر قرتی دارن همشونم خیلی راحت صمیمی برخورد میکنن منم تو این جور مواقع خودمو میکشم کنار محل نمیدم اما کلی حرص میخورم
یعنی چی که یکی خیانت کرد تو دیگه آدم سابق نشدی.تو جامعه اتفاقات زیادی می افته که بعضی هارا ما خبر دا ...
شما مثل اینکه متوجه نشدی داستان چیه 😂😐
فکر میکرد چون شوهرش خوشگله زنا گولش زدن در حالیکه یه کچل خائن با ظاهر معمولی بود.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
حاضرم تنها بره تو جمع ولی من ببینم اعصابم خوزد بشه
شما برو مشاور روحتو آزاد کن از زندگی لذت ببر
برای خودت ارزش ایجاد کن
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بچه ها من شماره یه مشاوره تلفنی خوب میخوام. البته ببخشین وسط این بحث جاش نیست.ولی فک میکنم من وهمسرم نیاز به مشاوره داریم اما اون قبول نمیکنه گفتم تلفنی مشکلم رو حل کنم
شما متوجه نشدی عزیزم منظورم این بود به هرچی فک کنی سمتت میاد👣
چه ربطی بمن داره! 😐 این یه اصطلاح مال جوکاست. باحاليا.
تنها کاری ک کردم اعتماد ب نفسمو بردم بالا اخه شوهر منم ماشااله خوشتیپه.بعدهر جا میرفتیم مخصوصن تو مهمونی سمت اونا از کنارش تکون نمیخوردم.و باهاشون خیلی سنگین برخورد میکردم طوریکه دختر خاله شوهرم ب مادرشوهرم گفته فک کنم عروست از ما خوشش نمیاد .و همچنین ب همسرم گفتم ک این موضوع ناراحتم کرده والبته با لحن خیلی مهربون .خداروشکر شوهرمم خیلی زود متوجه شد
هرچه که خواستم نه ان میشود..هر چه خدا خواست همان میشود..