2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 73 پست
یه بار یکی تو این سایت شوهرش خیانت کرده بود میگفت چون خوشگله تو چشمه همه دورشن! از وقتی عکسشو گذاشت ...

😂😂😂👍👍👍

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهر بيشووووور منم جذاب و دوس داشتنيه😠😠 ولي طوري بارش آوردم كه فك ميكنه هيچي ني😐

من کلا هر بار امضاتو میبینم هم دلم براش میسوزه😂

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
من کلا هر بار امضاتو میبینم هم دلم براش میسوزه😂

😁😁😁 لطف داري 

نزديكانمم همينو ميگن دلشون ميسوزه واسه شوهر من😶

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
متاسفانه تو جمع کلا کم حرفم

پس ببین باید خودتو تغییر بدی اونارو که نمیتونی تغییر بدی .... رو قدرت بیانت و اعتماد به نفست کار کن ....

🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸

شوهرت قبل از ازدواجم تو چشم بوده، الان که تعهدم داره، شما باید رو اعتماد به نفست کار کنی جای مقایسه با بقیه 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یعنی چی که یکی خیانت کرد تو دیگه آدم سابق نشدی.تو جامعه اتفاقات زیادی می افته که بعضی هارا ما خبر داریم بعضی ها رانه قانون جذب اینو میگه به هرچی فک کنی به سمتت میاد به چیزای خوب فک کن.

دوست ندارم به غیر از جمع خانواده من تو جمعی بریم.معمولا نمیرم

این نشون میده از ارتباط میترسی، ضعف هاتو برطرف کن. دنیای همسر شما چند تا فامیل شما نیست، دنیاتو وسیع تر کن، چطور میخوای با این ضعف بچه تربیت کنی و تحویل اجتماع بدی؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

عزیزم اینو بدون شوهرت تورو بیشتر از همه دوست داره.کلا مردا از زنهای با وقار وآروم مث تو خوششون میاد نه از زنهای آویزون. خودت آروم ودوستانه به شوهرت بگو که اینکارا اذیتت میکنه. مردا مث سایه هستن ازشون فرار کنی سمتت میان