2777
2789
عنوان

بدویین بیاین لطفا مهههههههمهههههههه جواب بدین همتون

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 79 پست
😐منظور من اون آقا بود!

آهان فک کردم باور نکردی،کلا مشاوره جنسه مخالفو دیگه نمیتونم اعتماد کنم،از وقتی این دو تا دوستم و دیدم وخیانتای پدرشوهر خودم بخاطر مشاوربودنش حرفای مادرشوهرم مغز آدم سوت میکشه،میگفت یه دختر دبیرستانی رفته بوده پیشش مشاوره چند وقت بعد یه جوری روی مخ طفلک دختره کار کرده بکارتشو از دست داد و شکایت کرد دیه شو گرفتو...میگفت دختره مثله ابر بهار گریه میکرده جلوی مادرشوهرم و چون خانواده بدبختی بودن با پول رضایت دادن ورفته بود ترمیم کرده بود،و یه خانومه دیگه هم خودم دیدم واسه کارای جداییش کمکش میکرد و بعد چندوقت عکسای مسافرتشونو توی گوشیش مادرشوهرم دیده بود اصلا بیخود نیست هم صحبتی با نامحرم توی دینمون گفته عقل و ضایع میکنه ومیگه دوری کنید 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
این که شما احساس ناخوشایندی دارید از رفتار ایشون، از دید بنده مشکلی نیست تا به الان اما اگر احساس نا ...

ب نظرتون مشاور آقا ب همه خانما  اینجور بگه بد و زشت نیست 

حتی بی منظور؟! 

و اینک درمانگاه هست نمیتونه دست از پا خطا کنه بیرونش میکنن 

و اینک کار درستی بوده حسمو پرسیده؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک سال بیشتره ک میرم ماهی سه چهار بارمن اعتماد به نفس ندارم و کمال گرا هستم و عدم تمرکز موقع درس ...

از نظر من سعی داره اعتماد به نفس شما رو تغییر بده، و مشکلی نمی بینم، اگر احساس ناخوشایندی دارید مشاور رو تغییر بدید، اما اگر با ایشون راحت هستید و تغییراتی در خودتون می بینید که مثبت هست ادامه بدید اما احساس ناخوشایندتون رو بیان کنید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
آهان فک کردم باور نکردی،کلا مشاوره جنسه مخالفو دیگه نمیتونم اعتماد کنم،از وقتی این دو تا دوستم و دید ...

باور کردم

متاسفانه افراد بیمار الان خیلی وجود داره!

یاخدااااااااااااااااااااا

به‌نظرم از این پدرشوهر دوری کنید!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ب نظرتون مشاور آقا ب همه خانما اینجور بگه بد و زشت نیست حتی بی منظور؟! و اینک درمانگاه هست نمیتونه ...

بله عزیزم مشکلی نیست اما چون آقا هست شما اینگونه تفسیر کردید، بنده مشکلی نمی بینم...مگر اینکه این صحبت‌ها باعث وابستگی و آسیب به شما بشه که این رو نمی پذیرم...

از نظر من سعی داره اعتماد به نفس شما رو تغییر بده، و مشکلی نمی بینم، اگر احساس ناخوشایندی دارید مشاو ...

منم همین حسو کردم ک میخواد فاجعه انگاری نکنم راجب خودم 

ولی میتونست کلمات بهتری استفاده کنه 

این ک حسمو پرسیده طبیعیع؟! 

بله عزیزم مشکلی نیست اما چون آقا هست شما اینگونه تفسیر کردید، بنده مشکلی نمی بینم...مگر اینکه این صح ...

من چون یک ساله میرم و دیگه کامل منو میشناسه 

حوصله نمیکنم از اول با کسی دیگه شروع کنم 

یا باید کلا قطعش کنم 

منم همین حسو کردم ک میخواد فاجعه انگاری نکنم راجب خودم ولی میتونست کلمات بهتری استفاده کنه این ک حسم ...

بله طبیعیه...من مشکلی نمی بینم..

من چون یک ساله میرم و دیگه کامل منو میشناسه حوصله نمیکنم از اول با کسی دیگه شروع کنم یا باید کلا قطع ...

آیا نتیجه ای داشته برای شما؟

ممنون ک وقت گذاشتین و تاپیکامو جواب دادین تشکر ❤️

خواهش می کنم عزیزم، با مشاورتون راحت صحبت کنید و احساساتتون رو بیان کنید، خوشحالم حالتون بهتر شده...موفق باشید...

ولی رفتارش جوری هست ک طرف میتونه وابسته شه البته من اینجور نیستم ولی کسی آگاهی نداشته باشه وابسته می ...

اگر چنین مسئله ای در حال وقوع بود بهتر هست مشاور رو تغییر بدید...