2777
2789
عنوان

بدویین بیاین لطفا مهههههههمهههههههه جواب بدین همتون

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 79 پست
😑😑😐مردم رد دادن!😂🤦‍♀️

به چی میخندی الان؟اون دوستم که میگم جوابه استوریای واتساپشو که اون میدادو اسکرین میگرفت میفرستاد گروه دوستیمون قربون صدقه اش میرفت و ...اینم طبیعیه لابد

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
طبیعی نیست ب عنوان تراپیست این حرفارو بزنه؟!

بنظر من نه

کدوم تراپیست

این خودش تراپی لازمه

یارو من رفته بودم مشکلپ حل بشه میگفت کاش تو پیشم بودی خیلی فلانی و بهمان و..... چقد چندش شدن جدیدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چی میخندی الان؟اون دوستم که میگم جوابه استوریای واتساپشو که اون میدادو اسکرین میگرفت میفرستاد گرو ...

😐منظور من اون آقا بود!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

پدر شوهر منم مشاور بود کلی زن صیغه کرده تا الان کلی به مادر شوهرم خیانت کرده

😂😂شوخی میکنی 

این تو درمانگاه هست میترسه بیرونش کنن 

من خیلی مثبت فکر می کنم 

حس کردم منظور نداره و ذات تراپیست هست 

یعنی چی باید میگفتم بعد ازم پرسید چ حسی داری گفتم خوبه آدم جذبه داشته باشه

در روند مشاوره هر چه شما رو آزار بده بایستی به مشاور گفته شه، اگر ایشون متوجه بود ادامه بدید اما اگر احساس ناخوشایند شما ادامه داشت بهتر هست مشاور رو تغییر بدید، می تونم بپرسم مدرکشون چه هست و چندمین جلسه هست؟اینکه مشکل شما چه هست؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
در روند مشاوره هر چه شما رو آزار بده بایستی به مشاور گفته شه، اگر ایشون متوجه بود ادامه بدید اما اگر ...

من یک سال بیشتره ک میرم ماهی سه چهار بار

من اعتماد به نفس ندارم و کمال گرا هستم و عدم تمرکز موقع درس خوندن دارم 

بعد ک گفت جذبه داری ،ازم پرسید ک حست چیه 

منم گفتم جذبه داشتن خوبه حس خوبیه 

چون اصلا حرفشو بد برداشت نکردم 

بعد شک کردم نکنه مشکلیه

میشه جوابمو بدین چرا باید حسمو میگفتم

این که شما احساس ناخوشایندی دارید از رفتار ایشون، از دید بنده مشکلی نیست تا به الان اما اگر احساس ناخوشایندی دارید مشاور رو تغییر بدید...چون می تونه برای شما آسیب زا باشه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!