2777
2789
عنوان

بدویین بیاین لطفا مهههههههمهههههههه جواب بدین همتون

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 79 پست
من حتی ب روی خودم نیوردم ولی میگم نکنه طبیعی هست ب عنوان تراپیست

نه طبیعی نیست!

مشاور چرا باید درمورد بدن شما نظر بده؟😐

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

طبیعی نیست این حرفا؟!

انگار مثل کسی که میخواد طرح نزدیکی بکشه با طرف مقابل حرف میزنه

نمیدونم ولی،بزار اگه کسی تجربه داره بهت بگه شاید مدل حرف زدنشون مشاوره ها این تیپی باشه

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم،دوسته منم مشاور رفت آخرش میگفت منتظرت میمونم زودتر جدا بشی ماله من بشی،یه دوسته دیگه ام مذهبی ...

😑😑😐

مردم رد دادن!😂🤦‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

پدر شوهر منم مشاور بود کلی زن صیغه کرده تا الان کلی به مادر شوهرم خیانت کرده

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
طبیعی نیست ب عنوان تراپیست این حرفارو بزنه

نه اصلا، کجای حرفاش شبیه مشاوره دادن هس، بیشتر داره رو مخت کار میکنه، ابدأ گولش رو نخور، چون این جور آدمها دور و برشون پر هست از انواع مراجعه های زن و دختر، پس دست و بالشون باز هست و چشم گوش بسته نیستن که گول بخوری آره عاشقم شده، اصلا اعتماد نکن، با مامانت اینا برو، تنها نرو 

اخه تو درمانگاه هست اگ خطا کنه از کار بی کار میشه

خیلی‌ها توی مکان‌های عمومی کارهای نامناسبی انجام میدن!

نه اصلا، کجای حرفاش شبیه مشاوره دادن هس، بیشتر داره رو مخت کار میکنه، ابدأ گولش رو نخور، چون این جور ...

تو درمانگاه هست، میترسه دست از پا خطا کنه بیرونش میکنن