2777
2789

توی محل کارم امروز 

با یه سیس مغرور بودن از اون ور خیابون اومدم از پیش کراشم  رد شم اونم متضاد من اومد رد شه 

ازش که گذشتم بعد یه قدم پاک پیچید خوردم تو شیشه 

آرنج و زانوم درلومده الان.  برگشت بلافاصله گفت واااای چیشد انقد صدای افتادنم بد بود همه داشتن از خیابون نگاه میکردن چقد من بدشانسم خدایا چیکار کنم ابروم رفت 

استعلاجی دادن اومدم خونه

خدایا لعنت به من و این شانسم 

میگن هر اتفاقی به نفع ماست اخه این چه نفعی

اون حتی حال منو نپرسید و مطمعنا بهم فکر هم نمیکنه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم حتما خیلی اذیت شدی. درک می کنم تجربه جالبی نیست

ولی صادقانه بخوام جوال سوالتو بدم: اگه یکی به قول خودت با سیس مغرور بودن رد بشه بره بخوره تو شیشه من خیلی خندم می گیره

می رم یه گوشه که کسی منو نبینه می خندم بی صدا😅

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

متاسفانه من تو همچین موقع هایی خندم میگیره عجیب

و همینجور توی دعوا و ناراحتی و مراسم ختم

*اصلا آدم شاد و خوش خنده ای نیستم توی حالت معمولی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

اگه خانم یابچه باشه حتما بلندش میکنم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳