دوستان سلام.ببخشید این سوالو مطرح میکنم .ولی خسته شدم چون همسرم سرده منم میخوام سرد بشم .نمیتونم مرتب درخواست کنم و جواب رد بشنوم کارم شده گریه .همش حس میکنم دارم از بغض خفه میشم.ما بزور ماهی یکبار رابطه داریم .شوهرم خیلی استرسی و همیشه بچه رو بهونه میکنه و میگه نمیشه.بچمم خوابش کلا کمه .خیلی راه هارو رفتم و بیجوابه .لباس باز وخوشگل پوشیدن و آرایش کردن و.....شوهرم حاضر نیست برای افزایش میل جنسی کاری بکنه .خیلی وقتا هم کارش ماموریتیه و مدتی نیستش.نیازی به نصیحت ندارم .توروخدا فقط بگید چطوری با طب سنتی میل جنسیمو کم کنم یا از بین ببرم؟؟؟
سنتیو نمی دونم ولی یه مدتی اس سیتالوپرام مصرف می کردم صفر صف میشد
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
ناراحت بشه!زندگی مشترکه ها هر دو طرف مهمان شما تا کی میخوای بخاطر مشکل و خودخواهی این آقا سکوت کنی؟
وقتی اینو مشکل نمیدونه و باهام راه نمیاد چه کار کنم؟ اینم بگم توی همه ی چیزای دیگه خیلی خوبه و مهربون ولی در این مورد بخصوص اصلا انتقاد پذیر هم نیست چه برسه دکتر و درمان