2777
2789
عنوان

من چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 56 پست
من اینطوری ام که یک لحظه شاید یک ساعت یا در حد ده دقیقه خوبم بعدش روانم از هم میپاشه و در طول روز با ...

منم همینطوذ واقغا واقعا 

زیاد عوض میشم 

ولی امروز خیلی بد بوذ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه این حرفا رو خیلی شنیدم و یه دوره مثل روانیا شده بودم همش خودم رو سرزنش میکردم و میگفتم عیب از خود ...

من نمیگم عیب از منه فقط میگم کاشکی منم حال دلم یه کوچولو هم که می‌شد خوب بود ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من الان از 15 سالگی تو این فکرم و نمیشه و هروقت که میشه روز تولدم یه شمع فوت میکنم و این آرزو رو میک ...

این غم انگیزه 

من از وقتی دوم سوم بودم همش درحاال نقشه کشیدن که بزرگ شدم برم ازمایش دی ان ای بدم 

بعدش شد هر شب گریه کردن بی احمیتی بی محبتی و کمبود ها و شد الانم که باز تو هر دعوا و دل شکستنی این ها از سرم میگذره و حتی یادم نمیاد از کی این افکار رو داشتم ولی دارم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

منم همینطوذ واقغا واقعا زیاد عوض میشم ولی امروز خیلی بد بوذ

حس میکنم کم کم دارم دچار فروپاشی روانی میشم🫠

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

این غم انگیزه من از وقتی دوم سوم بودم همش درحاال نقشه کشیدن که بزرگ شدم برم ازمایش دی ان ای بدم بعدش ...

چرا دی ان ای حالا؟....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من نمیگم عیب از منه فقط میگم کاشکی منم حال دلم یه کوچولو هم که می‌شد خوب بود ....

میدونم من خودم رو گفتم فقط اینکه گفتی زندگی همه رو نابود نکنی یاد خودم افتادم که هم این حرف ها رو از والدینم شنیدم و هم خودم هی تو سر خودم میکوبیدم الان بیخیال تر شدم و همش سعی میکنم فکر نکنم و خودم رو مشغول کنم

امیدوارم حال دلت خوب بشه

🥺🥺🤍خیلی مهربونی ،دنیا واقعا به همچین ادمایی نیاز دارع ولی ن حداقل تو خوشحال باش

قربونت برم🤍😭 تو خوب شو فقط.. منم از اینام ک خیلی مودم بالا پایین میشه دارو مصرف میکنم.. 

چرا دی ان ای حالا؟....

که حداقل برای بد رفتاری و بی محبتی شون یه دلیل پیدا کنم که بچشون نیستم بهتر از این بود که بچشون باشم و بهم توجه نکن  و هر حرفی رو بهم بگن

نمازشب بخون🦋 از من ک بدتر نبودی... وسواس و افسردگی شدید شدید شدیییییید

دارو مصرف مبکردم قبلا 

الان دیگه نمیکنم خستع شدم 

فلکوستین ۲۰واریزور وکلی چیزای دیگه