2777
2789
عنوان

مارک پوشک

393 بازدید | 52 پست

از چه مارکی برای بچتون استفاده کردین و راضی بودین. من از مولفیکس از اول استفاده کردم برای بچم الان پاشو رد میندازه. مارک کانفی و مرسی هم استفاده کردم بهش نساخت.

گل همیشه بهارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان ب ب و پمپرز از همه بهتره

من خیلی راضی هستم از این دوتا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
با اجازه صاحب تاپیک منم سوالمو بپرسم آیا لباسهای نویی که برای نوزاد خریدم قبل استفاده بشورم؟؟؟؟؟چطو ...

حتما بشور خراب نمیشن من همشو شستم البته اگر میخوان بیان سیسمونی ببینن اول بزار بیان ببینن بعد بشور

با اجازه صاحب تاپیک منم سوالمو بپرسم آیا لباسهای نویی که برای نوزاد خریدم قبل استفاده بشورم؟؟؟؟؟چطو ...

خواهش گلم. حتما بشور. با پودر صابون فیروز مخصوص لباس نوزاده بشور بعد شستن مخصوصا اونایی که یه ماه اول میخای تنش کنی اتو هم بزن که الودگی نداشته باشه

گل همیشه بهارم.

شما  روزی چند بار پوشاک بچه تون رو عوض میکنید 

لباس هاشو با چی میشورید که رنگ نما و کهنه نشن؟!!؟

قیمت پوشاک هارو هم بگید مرسی؟؟!؟

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن