2821
2789
عنوان

مارک پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 52 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما  روزی چند بار پوشاک بچه تون رو عوض میکنید  لباس هاشو با چی میشورید که رنگ نما و که ...

من روزی شش بار یا هفت بار عوض میکنمش. لباس هاشو با پودر صابون مخصوص لباس نوزاد یا صابون مخصوص شستن لباس نوزاد میشورم

گل همیشه بهارم.

من هاگیز می ذارم و راضیم .اوایل می رفتم بنی هاشم و می خریدم اما الان از یه کانال تلگرامی به نام وین زی خرید می کنم که قیمتهاش مناسبه و دم خونه تحویل می ده و زمان تحویل کار مبلغ رو دریافت می کنه 

«أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ

منم تاالان هفت ماهشه مولفیکس میبندم بد نیست روزی چهارتا پنج بار عوض میکنم الان میخوام مای بیبی رو امتحان کنم نمیدونم همون مولفیکس یا مایبیبی اگه تو این رنج قیمت چیز دیگه ای هست بهم بگید ممنون میشم 

منم تاالان هفت ماهشه مولفیکس میبندم بد نیست روزی چهارتا پنج بار عوض میکنم الان میخوام مای بیبی رو ام ...

مای بی بی کیفیتش از مولفیکس خیلی پایین تره پای بچه منو که قرمز کرد. اگه با مولفیکس راحته عوضش نکن

گل همیشه بهارم.
با اجازه صاحب تاپیک منم سوالمو بپرسم آیا لباسهای نویی که برای نوزاد خریدم قبل استفاده بشورم؟؟؟؟؟چطو ...

آره عزیزم حتما بشو مایع مخصوص لباس کودک بگیر

فقط پودر صابون نگیر بوی خیلی تندی داره میشوری بوش میمونه

مای بی بی کیفیتش از مولفیکس خیلی پایین تره پای بچه منو که قرمز کرد. اگه با مولفیکس راحته عوضش نکن

اره تقریبا با مولفیکس خوبه تاحالا هیچ مشکلی نداشته گفتم بچه ها میگن شاید بده منم عوض کنم

آره عزیزم حتما بشو مایع مخصوص لباس کودک بگیر فقط پودر صابون نگیر بوی خیلی تندی داره میشکری بوش میمو ...

مایع فیروز گرفتم با همون میشورم دوستم ممنونم

همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون
آره عزیزم حتما بشو مایع مخصوص لباس کودک بگیر فقط پودر صابون نگیر بوی خیلی تندی داره میشوری بوش میمو ...

مایع مخصوص لباس کودک چه مارکی لباسای دخترم همشون لکه هاشون میمونن تاحالا هیچ کدوم تمیزنشدن